Η έκπληξη της γυναίκας του υπερτυχερού ήταν τεράστια, όταν διαπίστωσε ότι ο λαχνός των 2 εκατομμυρίων παρέμενε καταχωνιασμένος σε ένα συρτάρι του σπιτιού της εδώ και σχεδόν 1,5 μήνα.

Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του πρωτοχρονιάτικου λαχείου στην Ελλάδα, ο τρόπος που βρέθηκε τελικά ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο υπερτυχερός που θα γίνει πλουσιότερος κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι εκείνος είχε στην κατοχή του τον τυχερό λαχνό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά την διαλογή των λαχνών, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι ο τυχερός λαχνός των 2 εκατομμυρίων είχε πουληθεί, όμως επί τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ο υπερτυχερός παρέμενε άφαντος…

Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε, ο λαχνός παρέμενε για το παραπάνω χρονικό διάστημα σε ένα συρτάρι στο σπίτι του τυχερού άντρα, ο οποίος όμως λίγες ημέρες αργότερα έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Κι εκεί που όλα έμοιαζαν τελειωμένη υπόθεση, η απόφαση της συζύγου του να καθαρίσει το σπίτι έμελλε να αποδειχθεί σωτήρια. Η γυναίκα, λοιπόν, αφού ανακάλυψε στο συρτάρι τους λαχνούς, έκανε την διασταύρωση με τους νικητήριους αριθμούς κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς διαπίστωσε ότι ο ένας από τους δύο λαχνούς θα τους χάριζε μία ολόκληρη περιουσία.

Η επιβεβαίωση ήρθες κι από το τοπικό κατάστημα του ΟΠΑΠ στο οποίο κι απευθύνθηκε η έκπληκτη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας αλλά και του συζύγου της παραμένουν προφανώς άγνωστα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *