Β. Πανταζής: Το άδειο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μόνο «Λεονταρισμοί» του Βασίλη Νανόπουλου-βίντεο

166

Ο Βασίλης Πανταζής ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων, στην ραδιοφωνική Εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο super FM 104,1, αναφέρθηκε στο θέμα που δεκάδες φορές έχουμε θίξει  μετά από καταγγελίες Δημοτών, και δεν είναι άλλο από τα άδεια ράφια και τις κλειδαμπαρωμένες πόρτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Κόρινθο.

Όπως ήδη γνωρίζετε, από παλαιότερα άρθρα μας το κοινωνικό Παντοπωλείο είναι κλειστό ενώ το πρόγραμμα του φορέα είναι ανοιχτό, τα χρήματα έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο τα ράφια όμως από τρόφιμα είναι άδεια.

Ο Πρώην Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πανταζής, έχοντας την εμπειρία στους διαγωνισμούς του ΤΕΒΑ, ανέφερε γεγονότα που δεν είχε αναφέρει ξανα δημοσίως. Όπως ανέφερε, όταν έγινε ο πρώτος διαγωνισμός, γνώριζε πως υπήρχε μόνο ένας ενδιαφερόμενος αυτό του κίνησε το ενδιαφέρον να συνομιλήσει με αρκετούς Κορίνθιους Επιχειρηματίες, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο ποσό γιατί δε δείχνουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον, και δε συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Αν και προσφέρθηκε να τους κάνει δωρεάν τα χαρτιά γιατί δεν ήθελαν να μπλέξουν με τη γραφειοκρατία, κατάλαβε, όπως αναφέρει πως δεν υπήρχε από τους ίδιους του Επιχειρηματίες ενδιαφέρον γι αυτό και υπήρχε μόνο ένας ενδιαφερόμενος.

Αυτό συνέβη λοιπόν και στο συγκεκεριμένο διαγωνισμό, συνέβη κάτι αντίστοιχο.

«Αν ακυρώσεις τη σύμβαση θα πληρώσεις τσάμπα λεφτά σε αυτόν που την έχει κερίσει, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν έχει γίνει ο επίσημος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός«

Ερωτηθείς από τον Δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο, είπε χαρακτηριστικά πως όλα αυτά είναι Λεονταρισμοί και τίποτα περιοσσότερο από τον Κύριο Νανόπουλο, όπως ακριβώς συνέβη και με την Πλατεία.

Βλέποντας λοιπόν, την κατάσταση που επικρατει και τις κλειστές πόρτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ξεκαθάρισε: «Η Δημοτική Αρχή του Βασίλη   Νανόπουλου δεν έχει πολλές δυνατότητες, καλό είναι να ρωτήσει τους νομικούς του συμβούλους ο Δήμαρχος γιατί δε μπορεί να κάνει αυτά τα οποία ακυρώθηκε η σύμβαση.

Αυτό που πρέπει και έχει δικαίωμα να κάνει ο Δήμαρχος είναι να ελέγχει την παραλαβή των προιόντων σωστά, όπως και τα κουτιά, μόνο αυτό μπορει να κάνει.

Μπορεί λοιπόν Κορίνθιοι, εκατοντάδες συμπολίτες μας να περιμένουν το κοινωνικό Παντοπωλείο για να νιώσουν λίγο Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε έστω και αυτό το βοήθημα στις οικογένειες που το είχαν αναγκη φέτος αν κάτι δε γίνει σύντομα και αν οι «κλειδαμπαρωμένες» πόρτες δεν ανοίξουν θα γίνει όπως αυτό που είπε ο Βασίλης Πανταζής:

«Δυστυχώς αν δεν προχωρήσουμε με τον συγκεκριμένο Επιχειρηματια τα Χριστούγεννα δε θα μπορέσει να γίνει σύμβαση με κανέναν άλλον επιχειρηματία, η καθυστέρηση θα είναι τρομερή, και ο χρόνος για παραγγελίες μεγάλος, δυστυχώς. Για φέτος τα Χριστούγεννα βλέπω να μην υπάρχουν δυνατότητες προμήθειας των προιόντων. «

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ