Γιάννης Λογοθέτης: Κυρία Πρωτοπαππά… το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

83

Με ανάρτηση στην σελίδα του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Λογοθέτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά” με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, απευθύνεται στην επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» Μαρία Πρωτοπαππά και ζητά απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει σχετικά με τις σχέσεις της ιδίας και υποψηφίων του συνδυασμού της με τον εργολάβο κ. Γιώργο Βλάχο.

Γράφει ο Γιάννης Λογοθέτης στην ανάρτησή του:

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την απάντηση σας κα Πρωτοπαπά προς τον επικεφαλής της παράταξης μας Κώστα Λογοθέτη, στην οποία λέτε κατηγορηματικά ότι, ούτε εσείς ούτε και κανένας άλλος από τον συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους.

Λόγω όμως ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ελπίζω να μπορέσετε να μας απαντήσετε στην παρακάτω απορία;

Μεσάνυχτα 9ης προς 10ης Μαΐου σε παραλιακό μαγαζί της πόλης μας και σε ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ, με τα χαμόγελα και τα τσουγκρίσματα των ποτηριών να δίνουν και να παίρνουν, βρισκόταν σε παρακείμενο τραπέζι ο δημοτικός μας εργολάβος κ. ΒΛΑΧΟΣ με αρκετούς υποψηφίους του συνδυασμού σας, ενδεικτικά αναφέρω: εκ δεξιών του και σε πολύ κοντινή απόσταση η κ. ΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ, εν συνεχεία οι κ.κ ΧΑΡΙΛΑΟΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, από την απέναντι πλευρά και εξ αριστερών του κ. ΒΛΑΧΟΥ ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ και οι δυο ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.

Αλήθεια κα ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ γιορτάζατε κάτι;

Γιορτάζατε το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας; Μικρή Πόλη είμαστε, Πολλά ακούγονται!

Αφού κανένας από τον συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους, τι δουλειά είχαν εκεί όλοι οι υποψήφιοι σας και οι κόρες σας;

Αν δεν γνωρίζατε οφείλεται απόψε κιόλας να τους διαγράψετε, αν δεν τους διαγράψετε, ως θεολόγος γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το εξής αγιογραφικό:

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές…

Αναμένοντας την απάντηση σας.

Πηγή- loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ