«Για αυτό πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς» – Τι λένε στη Σερβία για την εμπλοκή της κόρης του

89

Οι Σέρβοι φέρνουν στο φως ένα σενάριο για τις αιτίες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) στη Γλυφάδα.

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01), όταν ένας άγνωστος τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο Σέρβος, άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, της Σοσιεδάδ και του Ολυμπιακού, γλίτωσε από τα πυρά και τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο στην προσπάθειά του να αποφύγει τις σφαίρες του δράστη. Το σοκ που υπέστη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν τεράστιο και σύμφωνα με όσα είπε στην κατάθεσή του στην αστυνομία γλίτωσε από τύχη, καθώς ενστικτωδώς βούτηξε στο έδαφος τη στιγμή των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για προσπάθεια να σταλεί μήνυμα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τους δράστες, θεωρώντας πως δεν τον ήθελαν νεκρό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το περιστατικό είναι σοκαριστικό και αναζητούνται τα αίτια. Μια ιστοσελίδα από τη Σερβία, έχει ήδη φέρει στο φως κάποια σενάρια για το τι οδήγησε τους δράστες στο να πυροβολήσουν κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

AdTech Ad
  • Στη Σερβία κυκλοφόρησε το πρώτο σενάριο για το γιατί έγινε η επίθεση με τους πυροβολισμούς κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

  • Η ιστοσελίδα «Alo.rs» αναφέρεται σε πληροφορίες από πηγές από το περιβάλλον του παίκτη. Ένα από τα πιθανά κίνητρα των δραστών είναι οι οικονομικές/επαγγελματικές διαφορές.

  • Το δεύτερο σενάριο, όμως, εμπλέκει και την κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μια περιπέτεια που είχε στο παρελθόν.

  • Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κόρη του Ντάρκο, Στέλλα, είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα το 2017

  • Μάλιστα μετά από εξετάσεις στο αίμα της βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου. Η γυναίκα που επέβαινε στο άλλο όχημα είχε σοβαρό τραυματισμό και χρειάστηκε μήνες και μεγάλα ποσά για να επανέλθει.

  • Στη Σερβία δεν αποκλείουν αυτό το περιστατικό από το παρελθόν να έχει σύνδεση με τους πυροβολισμούς κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

  • https://www.onsports.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ