Για σχεδιασμένη ανθρωποκτονία μιλάει ο πατέρας της 30χρονης που την κακοποιούσε ο σύζυγός της

92

Όλες τις λεπτομέρειες για τα όσα περνούσε η κόρη του αλλά και τα 4 εγγόνια του,  περιγράφει ο πατέρας της άτυχης 30χρονης, η οποία βρίσκεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρά τραύματα, μετά από εμβολισμό του αυτοκινήτου της από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο πατέρας της 30χρονης, όπως δηλώνει, γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια, τα περιστατικά βίας που αντιμετώπιζε η κόρη του αλλά και τα εγγόνια του, ωστόσο η συνεχής μεταμέλεια του δράστη έκανε τον ίδιο και την κόρη του να του δίνουν άλλη μία ευκαιρία, χωρίς όπως φαίνεται κανένα αποτέλεσμα μιας και συνεχώς επαναλάμβανε την ίδια επιθετική συμπεριφορά.

Όταν η 30χρονη, με την σύμφωνη γνώμη και του πατέρας της, κατάλαβε ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και εκεί ήταν που η επιθετική συμπεριφορά του δράστη έγινε πιο έντονη. Είχε ασκήσει μάλιστα σωματική βία και στα ίδια του τα παιδιά!

Ο πατέρας της 30χρονης γυναίκας, χαρακτηρίζει ως σχεδιασμένη ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης του τον εμβολισμό του αυτοκινήτου της, καθώς ο δράστης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το τί είναι ικανός να κάνει.

peloponnisosnews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ