Γιώργος Γκιώνης για Μαρία Πρωτόππαπα : Την παρακάλεσα να παραιτηθεί

89

Παρά τη “σκληρή” γλώσσα και το δριμύ κατηγορώ της πρώην Αντιδημάρχου των Οικονομικών και Αναπληρώτριας του Δημάρχου κ. Μαρίας Πρωτοπαππά, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης επέλεξε να κρατήσει ήπιους τόνους και να της ευχηθεί “Καλό αγώνα”

“Εδώ και δύο τρεις μήνες τουλάχιστον έχει ξεκινήσει ένα αγώνα η κ. Πρωτοπαππά να είναι υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός και ο Γιώργος Γκιώνης δεν είναι αυτός που θα εμποδίσει κανέναν.
Δεν έβαλα κανέναν κλακαδόρο, δεν έβαλα να μιλήσει κανείς για μένα, ο Μιχάλης ο Θυμής είπε την προσωπική του άποψη.
Δε μπορείς όταν αντικαθιστάς το Δήμαρχο σε όλες τις δουλειές και σε όλες τις διαδικασίες, ο Δήμαρχος να λείπει σε υπουργεία, περιφέρειες κλπ και η αντιδήμαρχος, αυτή που είχα διορίσει, να κάνει ένα πολιτικό αγώνα απέναντι στο Δήμαρχο.

Την παρακάλεσα, την είχα καλέσει δυο-τρεις φορές στο γραφείο μου και η άποψή της ήταν, “δε θέλω τώρα”,” θα παραιτηθώ αργότερα”

Ο πολιτικός πολιτισμός στην κοινωνία μας θεωρεί ότι αφού θέλει να είναι υποψήφια, αφού βγήκε έξω και θέλει να διεκδικήσει την ψήφο, είναι θεμιτό και καλό αγώνα, δεν μπορεί όμως να αντικαθιστά το δήμαρχο στις υποθέσεις του Δήμου.

Κάνει κάτι και καλά κάνει, ούτε της υπαγόρευσα τι θα κανει, το μόνο που είπα ότι δεν είναι ηθικό και τίμιο να κάνεις ένα πολιτικό αγώνα ενάντια στο δήμαρχο και να τον αντικαθιστάς, αυτό είπα και τίποτα παραπέρα”

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε βίντεο που θα ακολουθήσει

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του στο βίντεο που ακολουθεί

.loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here