Γιώργος Γκιώνης” διαφωνώ με την πρόταση Ρεμαντά… ”ήρθαν με το πιστόλι στον κρόταφο” στο και πέντε

110

Ο διαχειριστής της κοινοπραξίας κος Νίκος Ρεμαντάς….
με την σημερινή του έκτακτη παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο και αφού ενημέρωσε το σώμα και τους παρευρισκόμενους δημότες για την υπαγωγή της εταιρείας στον πτωχευτικό κώδικα 106β,την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Τριπόλεως για την άμεση επιστροφή 36 εκ ευρώ(συν τους τόκους), μετέφερε την άποψη ότι πρέπει άμεσα να μετατραπεί η κοινοπραξία σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Αυτό όπως τόνισε ο κύριος διαχειριστής απορρέει από την απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή στο 106β η οποία και απαιτεί την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε εώς τις 7 Αυγούστου.

Ο κος Ρεμαντάς πρότεινε τώρα την μετατροπή της κοινοπραξίας σε κεφαλαιουχική(ΙΚΕ) μέχρι τις 31 Μαρτίου γιατί το καζίνο τον Μάρτιο είναι κερδοφόρο, με θετική θέση 950,000 ευρώ, ενώ αυτό το θετικό κλίμα θα αντιστραφεί τους επόμενους μήνες.

Αυτή η μετατροπή σε ΙΚΕ όπως τόνισε δεν θα επιβαρύνει καθόλου την Τουριστική Λουτρακίουκαι θα υπάρχει χρόνος μέχρι τις 7 Αυγούστου για την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε.

O δήμαρχος Λουτρακίου -Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την συμπεριφορά των μετόχων τα τελευταία χρόνια,τονίζοντας ότι ούτε το ελάχιστο εγγυημένο των 1,000,000$ δεν καταβάλουν στον δήμο, ενώ δήλωσε την διαφωνία του με την πρόταση Ρεμαντά για ΙΚΕ λέγοντας ότι ”ήρθαν με το πιστόλι στον κρόταφο” στο και πέντε.

 πηγή-loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ