Γιώργος Πετρίτσης : O δικός μας άνθρωπος…

119

Η ενασχόληση του συμπολίτη μας Γιώργου Πετρίτση με την πολιτική, κρατά πολλά χρόνια, περίπου 16 αν δεν κάνω λάθος..

Στέλεχος  (πρώην) της ΝΔ, ανήκει στους Καραμανλικούς της παράταξης. Σταθερός στις αξίες του, σταθερός στις ιδέες του, πορεύτηκε μέχρι τώρα με ήθος και φιλότιμο. Με αγάπη στους συμπολίτες του και την Κορινθία, ειδικότερα για τη γενέτειρά του το Λουτράκι.

Ο Γιώργος Πετρίτσης, είναι μηχανικός στο επάγγελμα και λόγω της δουλειάς του, συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, γνωρίζει τα προβλήματα της αγοράς, στάθηκε στο πλευρό όλων όσων ζήτησαν τη βοήθειά του, χωρίς να σκεφτεί σε ποιο κόμμα ανήκε ο καθένας. Οπου μπόρεσε να βοηθήσει, το έκανε και πολλές φορές με τόλμη.

Η Κορινθία τον εμπιστεύεται συνεχόμενα και τον εκλέγει περιφερειακό σύμβουλο. Εχει ηγηθεί ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στο Λουτράκι, αποσπώντας το 13% των ψηφοφόρων και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Ασκησε γόνιμη και επικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις και λύσεις για μείζονα θέματα στο Δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ.

Η ΝΔ και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον τίμησε στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών του 2015.Ηταν υποψήφιος βουλευτής στο Νομού Κορινθίας.

Ο Γιώργος Πετρίτσης είχε απο καιρό,εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές του 2019, πιστεύοντας πως το κόμμα του θα εκτιμούσε την μέχρι τώρα διαδρομή και προσφορά του. Οχι μόνο στο ίδιο το κόμμα, αλλά και στην κοινωνία.

Δυστυχώς τον διέγραψαν, μετά από σχετική εισήγηση του Γραμματέα κ. Αυγενάκη , επειδή για μια ακόμα φορά τα πολιτικά παιχνίδια, δεν αφήνουν τον τόπο να πάει γενικότερα μπροστά ! Ο Γιώργος Πετρίτσης έχει κάνει ένα αξιόλογο έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, έχει κάνει τα μέγιστα για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων, χωρίς να διαφημίζει το έργο του.

Αυτό ήταν μάλλον το λάθος του και τον διέγραψαν από το κόμμα ! Οτι παρέμεινε σταθερός σε ότι πίστεψε και πάλεψε ! Οτι υπερασπίστηκε το έργο του και το έργο της παράταξης στην οποία ανήκει.Οτι επέλεξε να πορευτεί με αυτόν που ξεκίνησε και να τελειώσει ότι οραματίστηκε. Κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει κάτι λάθος σε αυτή του την επιλογή.

Επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και γνωρίζω πως ενεργεί και πως σκέφτεται, ένα μόνο έχω να πω !

Ο Γιώργος Πετρίτσης δεν είναι ψεύτης, δεν είναι υποκριτής. Είναι ένας από μας. Απλός και προσιτός. Αγωνιστής και με πείσμα. Εχει γνώσεις, έχει εμπειρία, έχει και τσαγανό ! Δεν σύρεται πίσω από καρεκλοκένταυρους για να είναι αρεστός και να έχει ανάλογη «τύχη», πορεύεται με θάρρος και πίστη μόνο με ότι τον αντιπροσωπεύει ! Θα μπορούσε σήμερα να έχει υποκύψει στις προσταγές του κόμματος, να είχε υπακούσει και να είχε καλύτερο μέλλον ως ΝΔημοκράτης.

Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ενώ είχαν  κομματική ταυτότητα δεν την χρησιμοποίησαν ποτέ για ίδιο όφελος αλλά για το καλό των συμπολιτών του.
Εξάλλου δεν είναι από τους ανθρώπους που μηδενίζουν το έργο ή την προσπάθεια κανενός.

Αποτελεί ακράδαντη πεποίθησή του, και το έχει τονίσει πολλές φορές, ότι μόνο με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε στόχους υψηλούς .Ο Δήμος και η Περιφέρεια,  δεν ανήκουν ούτε στους γαλάζιους, ούτε στους πράσινους, ούτε στους κόκκινους. Ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες που απαρτίζουν αυτή την κοινωνία.

Ο Γιώργος Πετρίτσης θα είναι και πάλι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Παράταξη του Πέτρου Τατούλη !

Νομίζω ότι αξίζει την ψήφο των Κορινθίων !

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

• Γεννήθηκε στο Λουτράκι το 1965.

• Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

• Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία.

• Από το 1991 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελέτης και Κατασκευής Ιδιωτικών Έργων στο Λουτράκι.

• Έχει διατελέσει μέλος όλων των οργάνων του Τ.Ε.Ε. (Κεντρική Αντιπροσωπεία, Περιφερειακό Τμήμα, Νομαρχιακή επιτροπή.

• Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2003 μέχρι το 2010.

• Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Κορινθίας για το έτος 2006 κ΄ 2008 στον τομέα Δημοσίων Έργων Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

• Μέλος του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων του Νομού Κορινθίας

•  Μέλος του Σ.Χ.Ο.Π. (Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού κ΄ Περιβάλλοντος) Ν.Κορινθίας.

• Μέλος της Επιτροπής επιμέλειας ανηλίκων Ν. Κορινθίας.

•  Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου για τη διετία 2009-2010.

  • Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2010-2014 στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
  • Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2014•  Μέλος της ΕΝΑΕ (‘Ενωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος ).• Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια πληροφορικής, Αθανασία Βλάση και έχουν μια κόρη την Στέλλα-Παταπία.
  • πηγή-.loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ