Γονείς προσοχή! Μαυροφορεμένη γυναίκα χαρακώνει μωρά

54

Ειδήσεις ακούγαμε συνήθως από τα διεθνή νέα ή τις βλέπαμε ως σκηνές σε ταινίες του Hollywood. Κι όμως αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποδεικνύουν ότι πλέον όλοι εμείς οι γονείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν βγαίνουμε βόλτα με τα παιδιά μας σε δημοφιλή σημεία

Εδώ και λίγη ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι στα νότια προάστια και ειδικότερα σε Άγιο Δημήτριο και Άλιμο, κυκλοφορεί μια γυναίκα που πλησιάζει και χαρακώνει μωρά και εξαφανίζεται γρήγορα σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η “δράση” της γυναίκας που πλησιάζει και χαρακώνει μωρά

Η είδηση που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr έχει προκαλέσει αναστάτωση σε γονείς και κηδεμόνες που κινούνται σε αυτές τις περιοχές. Ας δούμε όμως τι καταγγέλεται για τα εν λόγω συμβάντα:

Την περασμένη Τρίτη (10 Ιουλίου) το απόγευμα μία μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της μπαίνει σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και στέκεται μπροστά από το μεγάλο γυάλινο ασανσέρ. Δίπλα της βρίσκεται μία γυναίκα πάνω από πενήντα ετών, μετρίου αναστήματος, με ξανθά μαλλιά και μαύρα ρούχα, κρατώντας ένα καρότσι για ψώνια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, με αστραπιαίες κινήσεις και χωρίς να γίνει αντιληπτή, η γυναίκα χαρακώνει τα πατουσάκια του μωρού με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το μωρό αρχίζει να κλαίει ασταμάτητα και η μητέρα μάταια προσπαθεί να το ηρεμήσει, μην γνωρίζοντας το τι έχει προηγηθεί.

Η γυναίκα με τα μαύρα, όπως αναφέρει το protothema.gr, χτυπάει στην πλάτη το μωρό υποδυόμενη ότι θέλει να το ηρεμήσει κι ύστερα εξαφανίζεται ανάμεσα στο πλήθος. Η μητέρα του μωρού ανακαλύπτει τώρα ότι τα πόδια του είναι χαρακωμένα, από τις πατούσες του τρέχει αίμα, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ύστερα καταλαβαίνει και τρέχει στους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.

Μαθαίνει ότι η ίδια άγνωστη αυτή γυναίκα είχε επιτεθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε ακόμη δύο βρέφη μέσα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και παιχνιδιών:

“Όταν το κατάλαβα άρχισα να κλαίω ένιωσα απαίσια, ένιωσα απειλή προς το παιδί μου” δηλώνει σοκαρισμένη στο protothema.gr η μητέρα του βρέφους και συνεχίζει: “Αν είχα αντιληφθεί εγκαίρως τι έκανε στο παιδί μου κι εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Τι θα γινόταν αν αυτό το τέρας τραυμάτιζε το παιδί μου σε κάποιο άλλο σημείο όπως λόγου χάρη στο λαιμό; Φοβάμαι πλέον να βγω έξω μόνη μου με το μωρό. Τρέμω να βρεθώ ανάμεσα σε κόσμο”.

Το ίδιο είχε συμβεί και σε πολυκατάστημα του Αλίμου

Η νεαρή μητέρα αμέσως μετά το περιστατικό επισκέφθηκε τον παιδίατρο της οικογένειας προκειμένου το παιδί να υποβληθεί στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις ελοχεύει πάντα πάντα ο κίνδυνος μετάδοσης κάποιου λοιμώδους αιματογενούς νοσήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που επιτέθηκε στα μωρά στο εν λόγω εμπορικό κέντρο έχει επιτεθεί σε ακόμη ένα μωρό το οποίο βρισκόταν με τη μητέρα του σε μεγάλο πολυκατάστημα του Αλίμου.

Η Αστυνομία την αναζητά για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των γονιών αλλά και για να τιμωρηθεί για τα όσα προκάλεσε.

infokids.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here