Δήμος Βέλου Βόχας “Επικίνδυνα για την ασφάλεια οδηγών και πεζών…τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες”φωτό

133

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Επικίνδυνη για την ασφάλεια οδηγών και πεζών αλλά και απαράδεκτη, είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό σε τοπικά διαμερίσματα του δήμου, με την «κακή συνήθεια» προφανώς νεαρών φιλάθλων, να κολλούν αυτοκόλλητα στις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας.

Προφανώς μέσω… των πινακίδων συντελείται ένας ιδιότυπος πόλεμος κυριαρχίας μεταξύ τους , χωρίς να έχουν επίγνωση βεβαίως των κινδύνων που ελλοχεύουν αλλά και της κείμενης νομοθεσίας που απαγορεύει ρητώς την κάλυψη των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος κάνει έκκληση σε αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες να σταματήσουν και να κατανοήσουν πως αυτό το παιχνίδι «εκτόνωσης» είναι άκρως επικίνδυνο.

Αλλά και η εικόνα μιας σημαδεμένης πινακίδας δεν περιποιεί τιμή για την περιοχή μας, για την κοινωνία μας ,πόσο μάλλον για τη νέα γενιά μας, και ακόμη περισσότερο όταν αφορά καινούριες σηματοδοτήσεις που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών μας (σχολεία).

Εάν αυτό δεν συμβεί και δεν σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, σε συνεργασία με την αστυνομία ο Δήμος μας θα λάβει πιο δραστικά μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων, ενώ παράλληλα θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ώστε να τιμωρηθούν εκείνοι που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αννίβας Παπακυριάκος
Δήμαρχος Βέλου Βόχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ