Δήμος Σικυωνίων: 12 εκατομμύρια ευρώ για αρδευτικά έργα…”Αυτογκόλ” η ενδυμασία Δήμαρχε

100
Μεγάλη μέρα ξημέρωσε στο κάμπο…
Εγκρίθηκαν ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ από το ΕΣΠΑ προϋπολογισμού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή εγγειοβελτιωτικών έργων (αρδευτικά δίκτυα, αντλιοστάσια κ.λπ.) για τα χωριά της Στυμφαλίας και την ημιορεινή περιοχή Μεγάλου Βάλτου και Πασίου, με τεράστια συμβολή στην αύξηση της παραγωγής, της παραγωγικότητας κ στην προστασία του περιβάλλοντος.
Κατατέθηκαν έξι ώριμες προτάσεις από το Δήμο μας, οι οποίες αξιολογήθηκαν κ βαθμολογήθηκαν ως οι καλύτερες, σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόγραμμα με ανταγωνιστές 25 δήμους κ 5 Περιφερειακές Ενότητες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Παρόλα αυτά καταφέραμε να απορροφήσουμε όλο τον προϋπολογισμό της συγκεκριμένης πρόσκλησης. Δηλαδή 12 από τα 12 εκατομμύρια που είχε η πρόσκληση γιατί ως δήμος έχουμε την τεχνογνωσία (know how) να το πετύχουμε.

Γι αυτο το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες κ το γραφείο προγραμματισμού του Δήμου μας, τη Διεύθυνση Υδάτων, Περιβάλλοντος, Δασαρχεία&Δασών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρχαιολογικές Υπηρεσίες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Νικά γιατί είναι πρώτη φορά που βγήκε τέτοια πρόσκληση για εγγειοβελτιωτικά από την περιφέρεια και έδωσε το δικαίωμα να υποβληθούν προτάσεις που λύνουν πολλά προβλήματα των αγροτών και αυγατάνε το εισόδημά τους..

Συγχαρητήρια

σε όλη την ομάδα κ σ αυτους δώρισαν μέρος από την περιουσία τους για να κατασκευαστούν τα εργα στο Καίσαρι, Βασίλη κ Αλέξη Ρήγα

πηγή-Σπύρος Σταματόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ