Δείτε ποιο σημαντικό πρόσωπο θέλει να προτείνει η Ν.Δ. για τον δήμο Σικυωνίων

118

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κόρινθο άλλαξε τα δεδομένα υποψηφιοτήτων  σε πολλούς  δήμους της χώρας,  που περίμεναν χρίσματα για ν΄αποφασίσουν εκλογικούς καθόδους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας  , οι οποίες μας έρχονται από τον Δήμο Σικυωνίων , αναφέρουν για μία νέα και σοβαρή  υποψηφιότητα .

Ποιο συγκεκριμένα έγιναν πολλές διαβουλεύσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών από τον κομματικό χώρο της Ν.Δ. της περιοχής του δήμου, οι οποίοι και συνέστησαν  σε προβεβλημένο πρόσωπο να ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Αναφερόμαστε στον πρώην αντιδήμαρχο και επικεφαλής παράταξης στο Επιμελητήριο Κορινθίας κ. Σωτήρη Μουρίκη

Η πρόταση έγινε παρουσία πολλών φίλων και οπαδών της Ν.Δ., που  του το πρότειναν  με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και τον παροτρύνουν “πιεστικά¨, να αποδεχθεί την πρόταση .

Προς επιβεβαίωση των πληροφοριών μας , επικοινωνήσαμε σήμερα το πρωί με τον ίδιο , ο οποίος επαλήθευσε  τις πληροφορίες , αλλά δεν μας απάντησε για το τι έχει αποφασίσει ακόμη.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν πως είναι νωρίς για ν΄απαντήσω , άλλωστε είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω μόνος μου και ούτε ερήμην των συνεργατών μου .

Η όποια απόφαση θα παρθεί μετά από κοινή συμφωνία  μαζί τους.
Εμείς σχολιάζοντας το γεγονός θα επισημάνουμε πως πρόκειται για

μια νέα υποψηφιότητα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και παρουσιάζεται ως η καταλληλότερη για να αναλάβει το πηδάλιο του Δήμου.

Θα προσυπογράψουμε πως η προσωπικότητα του κ. Μουρίκη αλλά προπαντός η μεγάλη  αγάπη προς τον τόπο του είναι αυτά που τον καθιστούν ιδανικό για την θέση του δήμαρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ