Σίγουρα θα έχεις δει τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερες αυτές τούρτες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ψάξαμε και βρήκαμε όμως συνταγή και βίντεο με οδηγίες βήμα-βήμα για να καταφέρεις πιο εύκολο γλασάρισμα τούρτας – καθρέπτη, που μπορεί να κάνει τα γλυκά σου να αστράφτουν και να εντυπωσιάζουν τους πάντες. Το μυστικό της γυαλάδας κρύβεται στη ζελατίνη που προστίθεται στο ζεστό μίγμα και κάνει το γλάσο να σταθεροποιείται όταν κρυώνει.

Αν δεν το έχεις δουλέψει μέχρι σήμερα, θα σ’ ενθουσιάσει η υφή και το στρώσιμο του γλάσου πάνω στην τούρτα.

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *