Δείτε την 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Κορινθίας με ντέρμπι κορυφής

79

Αρκετά ενδιαφέρουσα η 21η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/2/2020) στις 15:00, όπου περιλαμβάνει  και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και στην πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων.

Πρεμιέρα της αγωνιστικής αύριο Σάββατο από τα γήπεδα Λεχαίου και Ξυλοκέριζας. Στο Λέχαιο , ο Ολυμπιακός Άσσου αγωνίζεται με τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού, ενώ στη Ξυλοκέριζα , ο Αστέρας Κορίνθου αναζητά την νίκη απέναντι στην Πρόοδο Αγίου  Β ασιλείου.

Την Κυριακή , στο Ζευγολατιό διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και στην πρωτοπόρο ομάδα των  Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα της Βόχας αναζητά την νίκη καθώς στόχος της είναι η άνοδός της  στην Α’ κατηγορία Κορινθίας την οποία διεκδικούν ο Ολυμπιακός Άσσου και ο Κύψελος Κορίνθου. Η ομάδα του Συνοικισμού αντιμετωπίζει  στην Ξυλοκέριζα την τοπική ομάδα του Εθνικού που κινδυνεύει με υποβιβασμό

 

Στο Σοφικό ,ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον Πανευρωστινιακό, με την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας, , να αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία, την ίδια στιγμή ο Άγιος Γεώργιος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον ΑΟ Ασπροκάμπου.

 

Στη Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ μάχεται απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Βελλερεφών υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου

 

21η Αγωνιστική

Σάββατο  22/2/20, 15:00

Ολυμπιακός Άσσου ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
Αστέρας Κορίνθου Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

Κυριακή 23/2/20, 15:00

ΠΑΣ Κλένια Ηρακλής Λεχαίου
ΑΟ Ασπροκάμπου Αγ. Γεώργιος
Πανσολυγειακός Πανευρωστινιακός
Άρης Βοχαϊκού Αγ. Θεόδωροι
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου Αετός Κρυονερίου
Εθνικός Ξυλοκερίζης ΠΑΣ Κύψελος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ