Δεν αφήνουν την καρέκλα Τσίπρας – Καμμένος: Θα συζητήσουμε για τις Πρέσπες τον Μάρτιο

69
Ç ÅÉÓÏÄÏÓ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÏ ÆÁÐÐÅÉÏ ÌÅÃÁÑÏ ÓÔÇÍ ÊÏÉÍÇ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÙÍ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÙÍ ÏÌÁÄÙÍ ÓÕÑÉÆÁ ÊÁÉ ÁÍÅË, ÖÏÑÙÍÔÁÓ ÃÑÁÂÁÔÁ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με κεντρικό θέμα της συζήτησής τους τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πορεία της κυβέρνησης μέχρι την κύρωσή της από την ελληνική Βουλή.

Οι δύο τους, όπως ήταν αναμενόμενο, συμφώνησαν ότι δεν θα αφήσουν τις καρέκλες και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι το κυβερνητικό τους έργο, αψηφόντας την προφανή διαφωνία τους για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μνέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Σε ό, τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ των δύο ειπώθηκε πως θα επανέλθουν σε αυτή τους τη διαφωνία τον Μάρτιο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ