Δεν φαίνεται να «χριστουγεννιάζει» ο καιρός μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου

126
Ο γνωστός παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ3 θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του γίνονται για τον καιρό τα Χριστούγεννα και έκανε μια εκτίμηση για το τι μας περιμένει καιρικά εκείνες τις ημέρες, κυρίως όμως για το διάστημα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

«Φίλες και φίλοι! Όσον αφορά στην τάση του καιρού για τα Χριστούγεννα (που όπως είναι λογικό πολλοί από εσάς μου ζητάτε να αναφερθώ από τώρα) θα σας έλεγα καταρχήν ότι είναι αρκετά νωρίς για να σας πω με βεβαιότητα κάτι συγκεκριμένο για εκείνες τις ημέρες.

Με το που υπάρξει όμως κάποιο “χριστουγεννιάτικο” μετεο-νέο στον καιρό για τις ημέρες των Χριστουγέννων να ‘στε σίγουροι ότι θα το ανακοινώσω αμέσως, καθώς έως και περίπου τις 20 και κάτι του μηνός δεν διαφαίνεται να “χριστουγεννιάζει” καιρικά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης! Με τα σημερινά στοιχεία το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!
Παρακολουθώ όμως σε καθημερινή βάση τα μετεο-σενάρια για να δούμε αν θ’ αλλάξει και τι θ’ αλλάξει για εκείνη την περίοδο!», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ