ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ “ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ”

124

 Η Συντονιστική Επιτροπή των πιο πάνω  αναφερομένων, σας  προσκαλεί  να παρευρεθείτε σε έκτακτη  Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί τη:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ  &ΩΡΑ 12.00

στην αίθουσα του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, Ελευθερίου Βενιζέλου 39, με θέμα:<< Επίκαιρη Ενημέρωση για τοΈργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ  ΣΔΙΤ» –  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ>>.

Έχουν κληθεί να μιλήσουν και αποδέχτηκαν την Πρόσκληση οι κατωτέρω:

 

  • Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θανάσης Πετράκος,ο οποίος ασχολείται χρόνια με διάφορες ιδιότητες για τη νομιμότητα του Έργου.
  • Ο πρώην Δήμαρχος Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος ως τέως Δήμαρχος είχε αντιρρήσεις για τις διαδικασίες και έχει μειοψηφήσει σε σχετικές αποφάσεις ΦοΔΣΑ. Ετοίμασε κατά την θητεία του μονάδα Κομποστοποίησης και ΚΔΑΥ.
  • Ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Ανδρέας Χ. Μπακόπουλος,ο οποίος, πλην άλλων Δικηγόρων, έχει χειρισθεί και καταθέσει δικόγραφα για Δήμους, Περιφερειακούς Συμβούλους και Συλλόγους στο Συμβούλιο της Επικρατείας,  Ελεγκτικό Συνέδριο,  Διοικητικά  Δικαστήρια  και Επιτροπές, Μηνυτήριες Αναφορές σε Εισαγγελίες Αθηνών και Τριπόλεως κ.λπσχετικά με το Έργο αυτό.
  • Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας ΚΔΑΥ (Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε.) γνωρίζει τη λειτουργία της ανακύκλωσης και συμμετείχε ενεργά στο πρότυπο σύστημαδιαλογής αστικών αποβλήτων στη πηγή με το σύστημα πόρτα –πόρτα στο Δήμο Σπάρτης.
  • Οχημικός μηχανικός κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, πρόεδρος της ISWA. Διεθνής Σύνδεσμος Στερεών ΑποβλήτωνκαιΔιευθύνων Σύμβουλος – ιδρυτής της D-Waste, έχοντας υπάρξει ο εμπνευστής του WasteAtlas.
  • Ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, Μηχανικός, Περιφερειακός Σύμβουλος.
  • Ο διδάκτωρ μηχανικός Αλέξανδρος Τζίτζιρας, Γεωλόγος του ImperialCollegeLondoonUniversity, τέως Ακαδημαϊκός, τέως Υπότροφος ερευνητής ΟΗΕ.
  • οι νόμιμα εκπροσωπούντες τους υπογράφοντες Πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις των μελών τους  από το τέλος του έτους 2013, ήδη από τη Διαβούλευση του Έργου και έχουν απευθυνθεί σε όλες τους εμπλεκόμενους  Φορείς με δεκάδες ενημερωτικές Επιστολές, Εξωδίκους Δηλώσεις, συναντήσεις, συνεντεύξεις  κ.λπ,  ενώ έχουν απευθυνθεί με Αιτήσεις στα αρμόδια  Δικαστήρια, με κύριο το Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της Μελέτης του Έργου και της πρόσφατης Τροποποίησης αυτού.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ.Σταύρος Αργυρόπουλος

Μετά τις ομιλίες, οι αγορητές θα δεχθούν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους, ενδεικτικά για την υπερ-κοστολόγηση, την υπερ-διαστασιολόγηση, την προσβολή του  περιβάλλοντος και την υπερβολική επιβάρυνση των σχετικών τελών σε βάρος των κατοίκων, σε σχέση με τα διαλαμβανόμενα στο από 15/06/2020 έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ «Η ΑΝΑΛΗΨΗ»

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 7384499

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ