Δημήτρης Μπίτζιος “το πολιτικό μου μέλλον είναι απέναντι…απο τον Δήμαρχο”

122

Σε όλα τα γεγονότα δεν έχει σημασία μόνο η αφορμή αλλά και η αιτία, ίσως τους λόγους της κόντρας ανάμεσα στους δύο άνδρες… θα έπρεπε να τους ψάξει κανείς στην  σύμφωνα με μαρτυρίες απο το στενό κύκλο του κ. Μπίτζιου στην  πρόσφατη διπλή άρνηση του να ενταχθεί στο κεντρικό ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Αυτό  βέβαια δεν μπορεί να είναι λόγος που να δικαιολογεί τα προχθεσινά γεγονότα…μάλλον υπάρχουν και βαθύτερες  αιτίες .

 

Όλα τα καταστήματα αθλητικών στην Κόρινθο εδώ στον Ηλεκτονικό Οδηγό webkorinthos.gr

Ο Δημήτρης Μπίτζιος  είναι απο τους ανθρώπους που δίνει τα πάντα  για το χωριό του και το έχει

αποδείξει  με τις πράξεις του… είναι πολύ καλό παιδί και οικογενειάρχης  όμως η δημοσιότητα πολλές φορές δεν κάνει καλό, είναι  πολύ χρήσιμος για το χωριό  του όσο όμως  και αν τον πνίγει το δίκιο κάποια πράγματα θα πρέπει να τα διορθώσει εδώ και τώρα διαφορετικά η κοινή γνώμη θα στραφεί  εναντίον του.  Ο θυμός και η πικρία είναι κακός σύμβουλος για όσους ασχολούνται με τα κοινά.

Θα τολμήσω να τον συμβουλεύσω να κρατάει μερικά πράγματα για τον εαυτό του ας μη τα μοιράζει απλόχερα…όλοι δεν έχουν αγνές προθέσεις.

σ.σ. τη διπλή άρνηση  του  στο Δήμαρχο Κορινθίων μου  την έδωσε γνωστός Τενεάτης την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη και το δικαίωμα στο  Δήμαρχο να απαντήσει.

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ