Δημοσκόπηση στην Πελοπόννησο για Βουλευτές- Περιφερειάρχη- Δημάρχους Άργους και Κορίνθου

108

Ξεκίνησε  σήμερα η δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και για τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Κορίνθου. Η δημοσκόπηση θα γίνει για το Peloponnisosnews.gr, με συνολικό δείγμα πάνω από 1.200 άτομα και με ονόματα πέρα από τα γνωστά που έχουν ακουστεί ως τώρα.

Θα υπάρξει, ειδικά από το χώρο του ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) ένα όνομα έκπληξη, πρώην υπουργού της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη και βέβαια σε λίγες μέρες, αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν μέσα από την εκπομπή ’Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ’, εκτός απροόπτου, την Τρίτη 3 και την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ενώ η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από το Peloponnisosnews.gr,  όπου και θα δημοσιευτούν και όλες οι κάρτες της μέτρησης.

Η μέτρηση θα γίνει από την ΚΑΠΑ Research, θα έχει και άλλες ποιοτικές ερωτήσεις, όπως επίσης πρόθεση ψήφου των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των βουλευτών των νομών και την εικόνα των Δημάρχων των πρωτευουσών των νομών της Πελοποννήσου, σχεδόν ένα χρόνο πριν τις βουλευτικές εκλογές. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε βασικές αποφάσεις αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς για την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επόμενες πολιτικές αλλά και αυτοδιοικητικές εκλογές.

peloponnisosnews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ