Η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης), συνεδριάζει αυτό το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην πόλη του Ξυλοκάστρου. 
 
Τα προς συζήτηση θέματα του διημέρου αφορούν το ασφαλιστικό, το ζήτημα της χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων αλλά και αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τις κοινωνίες της Κορινθίας και δη της ευρύτερης περιοχής του Ξυλοκάστρου (ως συνημμένη επιστολή – πρόσκληση):

·         Παρεμπόριο

·         Τουριστική προβολή και δράσεις προσέλκυσης επισκεπτών/ τουριστών (εν όψει θερινής περιόδου 2020)

·         Προβολή τοπικών αγροτικών προϊόντων και δυνατότητες προώθησης αγροτουρισμού

·         Χώροι προσωρινής στάθμευσης και ελεγχόμενη στάθμευση, πέριξ κέντρου Ξυλοκάστρου (εν όψει θερινής περιόδου 2020)

·         Διάβρωση ακτών – Χρονοδιάγραμμα: Εξέλιξη Μελέτης – Προβλεπόμενα Έργα – Εξασφάλιση Χρηματοδότησης – Ολοκλήρωση Προβλεπόμενων  Έργων και Λοιπών Παρεμβάσεων – Αποζημιώσεων σε πληγέντες.

Έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. τοπικοί Βουλευτές, ο κ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ο κ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο κ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι κ.κ. Πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων της Κορινθίας, ο κ. Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ο κ. Διοικητής Λιμενικού Τμήματος Κιάτου, οι κ.κ. Διευθυντές τοπικών Τραπεζικών Καταστημάτων.   .
================================
Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. , θα χαρούμε να σας δούμε μεθαύριο, Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ., στο Ξυλόκαστρο.
 
Μετά την λήξη, της εν θέματι συνεδρίασης, το βράδυ του Σαββάτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, θα παραθέσει γεύμα προς τους προσκεκλημένους, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και προς τους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των ΜΜΕ.
 
Με εκτίμηση,
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΠΟΥ
Πρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου
κιν 6937068508

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *