Διακήρυξη υποψηφιότητας του Απόστολου Παπαφωτίου…

90

Διακήρυξη υποψηφιότητας.

Φίλες & Φίλοι,
Οι πολίτες της Κορινθίας για δύο συνεχείς φορές το 2010 & 2014 επιδοκίμασαν την πολιτική μου επιλογή να συμπαραταχθώ με την Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη.
Στις εκλογές του 2019, στις οποίες συμμετέχω με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, συγκρούονται δύο αντιλήψεις, δύο κοσμοθεωρίες.
Η άποψη η δική μας, της παράταξης μας, έχει ξεκάθαρο στόχο την ισχυρή αυτοδιοίκηση, την Περιφερειακή Διακυβέρνηση με αυτοτέλεια, με ανεξαρτησία, με ελευθερία κινήσεων, με διεθνή προσανατολισμό και εξωστρέφεια προς εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η άποψη των αντιπάλων μας θέλει ξεκάθαρα να πάει την Χώρα πίσω, να πάει την Περιφέρεια πίσω, σε ένα αδύνατο και μικρό θεσμό, σε ένα μίζερο παρελθόν, να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των Νομαρχιών, με ανεπαρκείς και μίζερες δυνατότητες και στόχους. Να αποτελεί το μακρύ βραχίονα του κόμματος, χωρίς αυτοτέλεια και ανεξαρτησία, εκτελώντας τις επιθυμίες και τις εντολές των κομματικών προστατών της και όχι των πολιτών και της κοινωνίας.
Σ’ αυτό το κρίσιμο ερώτημα είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα επιλέξουν το εμπρός του τόπου, το μέλλον της ανάπτυξης, την ελευθερία, τη συνεργασία και όχι το πισωγύρισμα, θα επιλέξουν το συνδυασμό μας.
Εξ’ άλλου το τεράστιο έργο που έχουμε κάνει στην Πελοπόννησο υπό τον Πέτρο Τατούλη, τον αναμορφωτή της Πελοποννήσου, με τη δημιουργία μιας αναπτυσσόμενης, δυναμικής, εξωστρεφούς με διεθνές κύρος Περιφέρειας, μας εγγυάται και βεβαιώνει την επιλογή προς εμάς των πολιτών.

Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Οικονομολόγος Ε.Κ.Π.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ