Διπλωματικός θρίαμβος Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες…Αποχωρούν τα Τουρκικά πλοία από την θαλάσσια ΑΟΖ Λάρισας – Φαρσάλων

89

Αν δεν έχετε ενημερωθεί να σας ενημερώσω εγώ …
Βγήκε ο Πέτσας και είπε μετά το διήμερο των διαπραγματεύσεων για το ταμείο ανάκαμψης, που ο ΠΘ μας έκανε μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση, θα γυρίσει να μας ανακοινώσει και μπλα μπλα μπλα …
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιταλός Κόντε είναι απελπιστικά μόνος σε μια μάχη άνευ προηγουμένου, δίπλα του ήταν η συμμαχία του Νότου, από την οποία απουσίαζε ο Έλληνας ΠΘ..
Ο οποίος, πέρα ότι δεν του δίνει καμία σημασία κανείς, σφυρίζει αδιάφορα για να μην κακοκαρδίσει τους φιλους του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, και φυσικά τον Ολλανδο Ρούτε και τον φίλο του Κουρτς τον Αυστριακό ( ναι αυτον που μας έλεγε ο Κούλης, όταν κρατάγαμε εμεις στους ώμους μας το βάρος ολόκληρης της Ευρώπης στον Έβρο, ότι τα Ελληνικά σύνορα ειναι Αυστριακά σύνορα ) ..
Οι εν λόγω κύριοι πρωτοστατούν στο να δοθούν τα χρήματα με την μορφή επιδοτήσεων και δανείων αλλά να μπορεί μια χώρα όταν μια άλλη δεν εφαρμόζει «μεταρρυθμίσεις» να βάζει βέτο να σταματάει η χρηματοδότηση, με αξιολογήσεις κτλ .
Σας θυμίζει κάτι ; Σωστά …
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος …
Κι εδω να πούμε κάτι σοβαρό .
Τις Δεξιές κυβερνήσεις τις συμφέρουν τα μνημόνια, για να έχουν άλλοθι, να εφαρμόζουν, τις σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές . Κι ο λαός να είναι φοβισμένος μην τυχόν και πτωχεύσει, ακόμα κι οι πτωχευμένοι.

πηγή-https://olympia.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ