Δοκιμασία για τους πρωτοπόρους της Α΄ Κορινθίας σε Συνοικισμό και Ζευγολατιό-πρόγραμμα

137

Με ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο ( 17 / 10 /2020 – 16:00 ), στα πλαίσια  της 4ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα των ομίλων της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στον Α’ όμλο  ο Κύψελος  Κορίνθου , μάχεται στο ντέρμπι της ημέρας,  στο Συνοικισμό, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα των Αγών Θεοδώρων, με στόχο την  νίκη που θα τον φέρεί επικεφαλή  στην βαθμολογία του ομίλου .

Για τον ίδιο λόγο τους τρείς βαθμούς αναζητά και ο ΑΟ Λουτράκι στον εκτός έδρας αγώνα , στην Ξυλοκέριζα, κόντρα στην ουραγό Κόρινθος 2006.

Δοκιμασία περιμένει τον ΠΑΣ Κόρινθος  στον εκτός έδρας αγώνα του  , στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» κόντρα στον Ισθμιακό.

Την ίδια ώρα στο «Θώδειον»  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου  υποδέχεται τον Παννεμεατικό, ενώ στο Γαλατάκι ο τοπικός Σαρωνκός αναμετράται στο γειτονικό ντέρμπι με τον Τενεάτη  Αθικίων.

Η 4η Αγωνιστική
Ισθμιακός ΠΑΣ Κόρινθος
ΠΑΣ Κύψελος Αγ. Θεόδωροι
Α.Σ. Κόρινθος 2006 ΑΟ Λουτράκι
ΣΦΛ Ολυμπιακός Παννεμεατικός
Σαρωνικός Γαλατακίου Τενεάτης Αθικίων

Στο  Β΄ όμιλο , δεσπόζει το ντέρμπι της Βόχας ανάμεσα στον ουραγό ΑΟ Ζευγλατιό και την πρωτοπόρο του ομίλου, με το απόλυτο των βαθμών ,  Ελλάδα Βέλου. Με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη από διαφορετική σκοπιά η κάθε μία . Ο μεν ΑΟΖ  να κερδίσει τους πρώτους του βαθμούς στην Βαθμολογία , η  δε Ελλάς Βέλου να πετύχει το 4Χ4 και να παραμείνει  επικεφαλής  στον βαθμολογικό πίνακα.

 Στο Ξυλόκαστρο , κόντρα στον Πανκαμαριακό , μάχεται ο Πέλοπας Κιάτου που αναζητά την νίκη που θα τον διατήρηση σε  επαφή  με την κορυφή .

Δοκιμασία  περιμένει  τον Ολυμπιακό Άσσου και τον Άρη Βοχαϊκού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με Αστέρα Δερβενίου και  Θύελλα Πετρίου, αντίστοιχα. Ιδιαίτερα ο Αστέρας που αν και «κουτσουρεμένος» , αναζητά  την πρώτη του νίκη.  Τέλος στην  Τραγάνα του Κιάτου η ΘύελλαΚάτω Διμηνιού υποδέχεται τον Ηρακλή  Ξυλοκάστρρου.

4η Αγωνιστική
Αστέρας Δερβενίου Ολυμπιακός Άσσου
Θύελλα Κ. Διμηνιού Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Θύελλα Πετρίου Άρης Βοχαϊκού
Πανκαμαριακός Πέλοπας Κιάτου
ΑΟ Zευγολατιού Ελλάς Βέλου

http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ