Δύο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο…στην Κόρινθο ούτε μια πλατεία δεν μπορούμε να φτιάξουμε-φωτό

71

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου τα κρουαζιερόπλοια Europa και Seabourn Ovation βρίσκονται αρόδο στα ανοιχτά του Αργολικού κόλπου. 
Το Europa με σημαία Μάλτας είναι της Γερμανικής Hapag Lloyd και χρησιμοποιεί ως homeport (σημείο εκκίνησης) για τις κρουαζιέρες το λιμάνι του Πειραιά, έχει μήκος 224 μέτρα και φιλοξενεί 640 επιβάτες. Διαθέτει 7 εστιατόρια και 6 bar στα 7 καταστρώματά του.

Τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και η αναλογία επιβατών προσωπικού είναι τα στοιχεία, που καθόρισαν τον μικρό αριθμό επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο της Hapag-Lloyd Cruises, το οποίο ξεκίνησε το παρθενικό ταξίδι του το Μάιο του 2013. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία STX Europe στο Saint Nazaire της Γαλλίας
Το «Europa» έχει επτά εστιατόρια, με το μεγαλύτερο να είναι το Weltmeere. Υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν γαλλική κουζίνα, ασιατική και ιταλική ενώ υπάρχει και ένα Sushi restaurant. Το πλοίο διαθέτει 6 μπαρ, πισίνα μήκους 15 μέτρων, γυμναστήριο, δύο γήπεδα γκολφ και spa.
Στο Ναύπλιο βρίσκεται σήμερα και το το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Seabourn, το Seabourn Ovation με 585 επιβάτες και 423 μέλη πληρώματος.
Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μοναδική πόλη του Ναυπλίου αλλά και αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής
   πηγή-argolikeseidhseis.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here