Εγκλωβισμένοι λόγω κορωνοϊού τουρίστες στη Πελοππόνησο με τροχόσπιτα -φωτό

160
Συγκεντρωμένα τροχόσπιτα τουριστών από την Ευρώπη στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο λόγω του κορονοϊού, Τρίτη 31 Μαρτίου 2020. Οι τουρίστες με τα τροχόσπιτα έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη λόγω της μεταδόσεως του κορονοϊού. Τα τροχόσπιτα συγκεντρώθηκαν στη παραλία της Καραθώνας από την Αστυνομία και παραμένουν εκεί μέχρι η περιφέρεια Πελοποννήσου βρει κάποιο κάμπινγκ για να μείνουν μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα.

Συγκεντρωμένα σε συγκεκριμένη τοποθεσία είναι τροχόσπιτα τουριστών από την Ευρώπη στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο λόγω του κορωνοϊού την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020.

Οι τουρίστες με τα τροχόσπιτα έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων της Ελλάδας με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη λόγω της μεταδόσεως του κορωνοϊού.
Τα τροχόσπιτα συγκεντρώθηκαν στη παραλία της Καραθώνας από την Αστυνομία και παραμένουν εκεί μέχρι η περιφέρεια Πελοποννήσου βρει κάποιο κάμπινγκ για να μείνουν μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα.
πηγή-https://www.argolikeseidhseis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ