Εδωσαν όλοι το παρών στην γιορτή για τα 125 χρόνια λειτουργίας της Διώρυγας Κορίνθου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

124
Σε μια σεμνή αλλά όμορφη εκδήλωση η Διώρυγα Κορίνθου γιόρτασε τα 125 χρόνια λειτουργίας της και παρουσίασε το επετειακό γραμματόσημο της εταιρείας….

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της εταιρείας, αφού προηγουμένως οι προσκεκλημμένοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν το διάπλου του καναλιού!

Αρχικά η Διευθύνουσα σύμβουλος κ. Σακισλή Ελένη, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΑΕΔΙΚ κ. Φίλιππο Κάκαρη είπε ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μια τόσο μεγάλη γιορτή και ευχαρίστησε τους προσκεκλημμένους για την παρουσία τους, τους πελάτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους και τους εργαζόμενους για τη βοήθειά τους να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά!
“Ενας τομέας που θέλει η Διοίκηση να αναδείξει επίσης και έχει κάνει ενέργειες στην κατεύθυνση αυτή,  είναι τα μονοπάτια του Απόστολου Παύλου στην περιοχή μας”, είπε επίσης η κ. Σακισλή.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια η κ. Αναγνοπούλου, αρχαιολόγος-συνεργάτης της ΑΕΔΙΚ έκανε μια ιστορική αναφορά στα στάδια κατασκευής και λειτουργίας της έως σήμερα

Η Περιφερειακή Διευθύντρια των ΕΛ.ΤΑ. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Βανδώρου παρουσίασε την επετειακή σειρά γραμματοσήμου της ΑΕΔΙΚ.

Το γραμματόσημο φέρει το όνομα της εταιρείας, είναι καινοτόμο αφού έχει ειδική ταινία ασφαλείας-γνησιότητας,είναι αυτοκόλλητο,αναγράφει την καταγωγή του,Ελληνική Δημοκρατία και Ελληνικά Ταχυδρομεία, το έτος κυκλοφορίας του και την ονομαστική του αξία.Παράλληλα κυκλοφορούν φάκελοι με ένθετο επετειακό μετάλλιο. Επίσης λόγω της επετείου λειτούργησε αναμνηστική σφραγίδα στο κεντρικό ταχυδρομικό κατάστημα της Κορίνθου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ο κ. Δέδες Γεώργιος, τη Βουλή των Ελλήνων η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη Μαρία.

Το παρών έδωσαν επίσης:
Ο Βουλευτής κ. Ψυχογιός Γιώργος,ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ.κ. Γκιώνης Γιώργος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Πετρίτσης Γεώργιος και Παπαφωτίου Απόστολος

Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Ράπτη εκπροσώπησε ο κ. Ισαάκογλου, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Πολυζωϊδης Παναγιώτης,  ο Ταξίαρχος της Αστ. Δ/νσης κ. Βλάχος, ο κ. Δαμαλάς της ΔΟΥ Κορίνθου , ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διοίκησης των ΕΛΤΑ , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκης Παναγιώτης.

Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ.,το Δήμο Κορινθίων εκπροσώπησε ο κ. Ανδρέας Ζώγκος

Εκ μέρους του βασικού μετόχου της ΑΕΔΙΚ,  κλιμάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών με επικεφαλής κ. Σαμάνθα Καρρά, , τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου (L.T.O) εκπροσώπησαν οι κ. Σπύρος Καραβούλης η κ. Φιλιππίδου Σοφία και ο κ. Βραχάτης Γιάννης,πελάτες της εταιρείας, εργαζόμενοι και πολλοί ακόμα.

Το παρών έδωσε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος ευλόγησε το δείπνο


Στην κάμερα του Loutrakiblog.gr μίλησε  για τα 125 χρόνια της ΑΕΔΙΚ η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Κορινθίας κ. Μαρία Θελερίτη, η οποία παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων

Δηλώσεις έκανε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ