Εικοσαήμερο καρναβάλι στο Άργος…! με προγραμματισμό εδώ και μήνες…όχι “άρπα κόλλα”

128

Το πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών ανακοίνωσε η ΚΕΔΑΜ και σύμφωνα με αυτό πλούσιες ειναι οι εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ

– Κυριακή 28 Ιανουαρίου

19:30, πλατεία Εθνοσυνέλευσης στον Αη Γιάννη, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

Παραδοσιακό Γλέντι με χορό και τραγούδι γύρω από τη φωτιά. Το χορό ανοίγουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ελληνική Παράδοση.

– Τρίτη 30 Ιανουαρίου

10:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με αποκριάτικη διάθεση με τον ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

– Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

21:00, Απόλλων Κεφαλάρι. ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. ¨Η στιγμή διαρκεί 1 δευτερόλεπτο. Ο μύθος διαρκεί για πάντα!¨. Ζωντανή μουσική, χορός, πλήρες μενού, δώρα.

– 4 – 18 Φεβρουαρίου

κεντρική πλατεία Άργους, ΕΚΘΕΣΗ σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ και με τη συνεργασία των Α/θμια & Β/θμια Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ειδικά συλλεκτικά φύλλα γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας θα διατίθενται προς πώληση. Μαζί με το γραμματόσημο θα προσφέρεται και μία καρτ ποστάλ της ανανεωμένης κεντρικής πλατείας του Άργους.

– Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

 9:30, Στρατώνες Καποδίστρια. ΔΑΝΑΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2018.

Στον κόσμο της δράσης, της περιπέτειας και του ομαδικού πνεύματος σας καλούν 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, οι Α/θμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

12:30, Pantazis Royal. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Καποδιστριακού Σχολείου Άργους. Ορχήστρα, χορός, πλήρες μενού, πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις!

12:30, Απόλλων Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ του συλλόγου ΑΜΕΑ-γονείς-κηδεμόνες-φίλοι Αργολίδας. Ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, κέφι, δώρα.
17:00, Pantazis Κεφαλάρι. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.

17:30, Κουρτάκι, πρ. Δημοτικό σχολείο. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ με πολλές εκπλήξεις του συλλόγου Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου.

20:00, Απόλλων Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ και των ακαδημιών του (Wolfaki). Μουσικό πρόγραμμα με τους Formix.

– ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 8 Φεβρουαρίου

12:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΨΗΝΟΥΜΕ, κερνάμε σουβλάκια, χορεύουμε και τραγουδάμε με ελληνική μουσική σε Αποκριάτικους ρυθμούς με τον DJ Nikos Soikin.

12:30, Τσικνίζουμε στο καφέ – ουζερί του Γιαννάτου.

14:00, Homies café/bistro. Ο DJ Elias_Psomadakis αναλαμβάνει να μας …. ΑΝΟΙΞΕΙ την ΟΡΕΞΗ.

The Brothers. “ΤΣΙΚΝΟPARTY”, The Original BBQ Party.

– Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

11:00, κεντρική πλατεία Άργους. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ!!!!!

Το «Τσίρκο Πασπαρτού» έρχεται στην πόλη μας για μία &μοναδική παράσταση! Θα ενθουσιαστείτε με τον Clown Νικολίνο, τους Ζογκλέρ George & Alinda και το Μάγο Oscar! Τα σχέδια του face painting θα εντυπωσιάσουν τα παιδάκια!

Σε συνεργασία με την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών.

20:00, Στρατώνες Καποδίστρια – αίθ. ΙΩ. ΞΕΦΡΕΝΟ! ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους & την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη σε ρυθμούς 80’s & 90’s. Είσοδος ελεύθερη.

20:30, Pantazis Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.

– Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 

12:00, Pantazis Royal. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Άργους. Πλούσια δώρα.
15:00, Νέα Κίος. ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.

18:00, Κεφαλάρι, πλατεία. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου.

– Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 

22:00, The Brothers, “VALENTINE’S DAY”, Wine is my Valentine.

– Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

20:00 στις γειτονιές & τα σοκάκια του Άργους ΚΑΝΤΑΔΕΣ & ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα & του τμ. Αναπολώντας. Διευθύνει ο Γιάννης Κόντης.

24:00, Barroc – underground – pleasure. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Ξαναγινόμαστε μαθητές & πάμε για μάθημα. Στις 24:00 ανεβαίνει στην έδρα του ο Καθηγητής DJ Elias_Psomadakis. Θα παρθούν απουσίες.

– Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

19:30, Η ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στους δρόμους της πόλης. Μαντολίνο, μαντόλα, μαντολοτσέλο και κιθάρα παίζουν επτανησιακές καντάδες και η Χορωδία τραγουδάει.

21:00, Homies café/bistro. Αποκριάτικο LATIN PARTY. Η σχολή χορού BAILANDO μας ξεσηκώνει να λικνιστούμε σε latin ρυθμούς.

22:00 The Brothers, “FLASHBACK”, 80’s – 90’s Hits.

22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ. Ντυνόμαστε στα Λευκά και σας περιμένουμε στο Λευκό Χορό μας.

– Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

19:00, Homies café/bistro. Το carnival group του Homies ¨Χορεύοντας στη Βροχή¨ προθερμαίνεται για την αυριανή Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση σ΄ ένα all night Disco Party.

20:00, κεντρική πλατεία Άργους. Η 1η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ είναι γεγονός!!!!!

Τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ θέλουν να σας γνωρίσουν! Εντυπωσιακό SHOW ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα! Ελάτε να χορέψουμε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO!

Σε συνεργασία με τις Α/βάθμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους Μυκηνών.

20:30, Pantazis Royal. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα.

22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Σας παρουσιάζουμε την καρναβαλική μας ομάδα και διασκεδάζουμε όλοι μαζί.

24:00, Barroc – underground – pleasure. Ελάτε στο δάσος του Sherwood στο Nottingham της Αγγλίας. Σκαρφαλωμένος … στα decks … ο Ρομπέν των Δασών DJ Elias_Psomadakis πετάει τα μουσικά του βέλη.

– Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

16:00, κεντρική πλατεία Άργους. ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ!!!!

Έναρξη με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, τη μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Sfina … στο Αργείτικο Καρναβάλι ο TONIS SFINOS και η ομάδα του σε ένα ανατρεπτικό!!! Music Show!!!!! Εντυπωσιακή η Βασίλισσα του Καρναβαλιού!!! Ξεκαρδιστικός ο Βασιλιάς Καρνάβαλος!!! Παρέλαση ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΩΝ με Εντυπωσιακές Στολές! PARKOUR SHOW με ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ!

20:00, Homies café/bistro. Ο Μεγάλος Αρχηγός του καρναβαλικού μας group DJ Gabriel Nanopoulos αναλαμβάνει το πιλοτήριο του Homies!!! Απογειωνόμαστε!!!

20:00, Εν λευκώ Modern Bistro. Μετά την καρναβαλική παρέλαση συνεχίζουμε να ξεφαντώνουμε ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ – θεσμό.

21:00, The Brothers, “REVENGE OF THE NERDS”, Brothers’ Nerd V16 Ever.

24:00, Barroc – underground – pleasure. ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ. Ο DJ Minas Kontos αναλαμβάνει να μας κάνει ακόμη πιο … μούσκεμα.


– Καθαροδευτέρα 19 Φεβρουαρίου 

Νέα Κίος: Παιδική χαρά. Παραδοσιακό υπαίθριο γλέντι με ζωντανή μουσική & δωρεάν εδέσματα της ημέρα.

Παραδοσιακά Κούλουμα & Πέταγμα του Χαρταετού σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ