Εισβολή εργαζομένων των ΠΟΕ – ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

55

Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έφτασαν λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας στο υπουργείο Εργασίας και πραγματοποίησαν έφοδο στο υπουργείο Εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απώλειες συναδέλφων τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ζητούν συνάντηση με την υπουργό, Ε. Αχτσιόγλου. Οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα για συναδέλφους τους που έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και προειδοποίησαν ότι δε θα παραμείνουν ήρεμοι για πολλή ώρα.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, παραμένουν κλειστά όλα τα γκαράζ καθαριότητας των Δήμων της χώρας με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος.Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο «δολοφόνοι» πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή», υπογραμμίζει. «Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here