Εκδήλωση με θέμα “Περιβάλλον ώρα μηδέν” στον Σχίνο Κορινθίας

28

Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον ώρα μηδέν: Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;» παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» και το Δίκτυο “Πράσινος Κόσμος”, σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού στον Σχίνο Κορινθίας.

Προηγήθηκε επίσκεψη των ομιλητών και των συνδιοργανωτών στις πρόσφατες καμένες εκτάσεις στην περιοχή του Σχίνου, όπου ο κ. Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ειδικότερα, σε θέματα που αφορούν στον καθαρισμό και την οριοθέτηση των ρεμάτων, σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και διευθέτησης στην ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης στη δρομολόγηση έργων και δραστηριοτήτων άμεσης και έγκαιρης αντιμετώπισης συνεπειών από την καταστροφική πυρκαγιά.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η κ. Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Γιάννης Τσιρώνης, Χημικός, Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Γεωπόνος, Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, επικεφαλής «Πράσινη Πελοπόννησος», Εκπρόσωπος Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και ο κ. Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Σχίνου. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Νίκη Φούντα, Αρχιτέκτων, πρώην Βουλευτής, συντονίστρια του Δικτύου «Πράσινος Κόσμος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here