Εκλογές και κοπή πίτας στο Σύλλογο πασχόντων απο Μεσογειακή αναιμία Κορινθίας 

110

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΕΚΛΟΓΕΣ

του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί  τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2-Κόρινθος) στην αίθουσα του β΄ορόφου, την Κυριακή στις  9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

  • Aπολογισμός των πεπραγμένων του Συλλόγου από 11-02-2019 έως 09-02-2020.

 

  • Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός 2020.

 

 

  • Ανοικτή συζήτηση για διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

 

  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων Ε.Ο.ΘΑ

 

  • Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θ’ ακολουθήσει η κοπή της πίτας μας.

 

  • Κατατέθηκαν οι αιτήσεις των υποψηφίων στις 31-1-2020.

Για το Δ.Σ. είναι 10 υποψηφιότητες, για την Εξελεγκτική επιτροπή 3 υποψηφιότητες και για αντιπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) 4 υποψηφιότητες.                                                                                            Θα διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές και θα παραστεί δικηγόρος  που θα οριστεί από τον Δικηγορικό  Σύλλογο Κορίνθου.

Ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του  Επιμελητηρίου Κορινθίας για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε πολύ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της εκδήλωσης

  • Η βασιλόπιτα είναι ευγενική προσφορά του Νικολάου Γ. Λέκκα –ΛΕΚΚΑΣ Αρτοζαχαροπλαστεία (Καρμπουνάρι-Λουτράκι Κορινθίας τηλ. 27440 28026)
  • Εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά είναι ευγενική προσφορά ΚΑΒΑ ΦΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ (Π.Ε.Ο. Κορίνθου- Πατρών- Βραχάτι Κορινθίας τηλ.27410 51690)
  • Το ΔΩΡΟ του πρώτου τυχερού του φλουριού της πίτας είναι : ένα γεύμα για 4 άτομα , προσφορά «Θέα» (παραλία Άσσου Κορινθίας τηλ.27410 86699)
  • Το ΔΩΡΟ του δεύτερου τυχερού του φλουριού της πίτας είναι :            ένα γεύμα για  4 άτομα,  προσφορά «Αρχοντικό» (παραλία Κανταρέ –Κόρινθος, τηλ.27410 27968)

Κουλουράκια γλυκά και αρμυρά, προσφορά:                                                          Αρτοζαχαροπλαστείο «ΑΛΕΥΡΙΑΔΗΣ» (Βραχάτι Κορινθίας τηλ.2741054662) και                            Αρτοζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΧΥ» (Π.Ε.Ο.Κορίνθου –Πατρών )Βραχάτι τηλ. 27410 50050)

Σας περιμένουμε!

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη για το μέλλον του Συλλόγου μας.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                   ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ