Εκτακτο: Δήλωσε κώλυμα και δεν πάει στο ΣΕΦ ο διαιτητής Αναστόπουλος

113

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας, τα δεδομένα άλλαξαν για ακόμα μία φορά τις τελευταίες μέρες.

Και άλλαξαν από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν σκοπεύει να μεταβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον σημερινό αγώνα (17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr)της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League 2018/19.

Ο Έλληνας ρέφερι που είχε αρχικά οριστεί (μετά από άδεια της ΚΕΔ/ΕΟΚ) στο Game 3 της προημιτελικής σειράς της VTB League ανάμεσα στην Κάλεβ Ταλίν και την Ούνικς Καζάν, μπήκε στην κλήρωση για την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Το όνομά του προέκυψε μέσω μιας διαδικασίας που οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν παράνομη, στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα και δεν σφύριξε -εξαιτίας ασθένειας- στο Χολαργός – Παναθηναϊκός, έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και πέρασε μερικές μέρες υπό αστυνομική προστασία, ενώ οπαδοί το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας νεράντζια.

Τελικά, αυτός που δικαιώθηκε ήταν ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ που δήλωνε σίγουρος αμέσως μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας (6/5) ότι ο Αναστόπουλος δεν θα κατέβει στο ΣΕΦ για το ματς με τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας διαιτητής ενημέρωσε μέσω επιστολής την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν σκοπεύει να βρεθεί στο φαληρικό στάδιο και έτσι όλοι ελπίζουν πως οι τόνοι θα πέσουν εν όψει των playoffs χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί σε ενδεχόμενο συναπάντημα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ