Ελισάβετ Μουτάφη- Μάνος Νιφλής: Ρομαντικός γάμος στη Σαντορίνη!

92

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν το απόγευμα του Σαββάτου, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μάνος Νιφλής.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν  στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης, προκειμένου να ευχηθούν στο ερωτευμένο ζευγάρι «Βίον Ανθόσπαρτον»!

Ελισάβετ Μουτάφη- Μάνος Νιφλής: Σήμερα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με πέπλο με τεράστια ουρά που έφερε την υπογραφή  του θείου της και γνωστού σχεδιαστή μόδας, Μάκη Τσέλιου.

Και το γαμπριάτικο κοστούμι, του γνωστού δημοσιογράφου  ήταν στις  αποχρώσεις του μπλε, επίσης σχεδιασμένο από τον Μάκη Τσέλιο.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι η φίλη της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου μαζί με τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου, ενώ οι δυο κόρες του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμο ήταν παρανυφάκια.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και ο στενός φίλος της νύφης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram βίντεο  από τον ρομαντικό γάμο στο νησί των Κυκλάδων.

star

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ