Εξηγώ γιατί αποχώρησα από τον «Παρλαπίπα»

28
Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και αναγνώστες μου ότι αποχώρησα από τον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ, διότι  ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας, μίλησε με πολύ απαξιωτικά λόγια για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, με αφορμή το Δελτίο Τύπου της ΛΑ.Ε για την επίθεση των Χρυσαυγιτών στον Γιάννη Μπουτάρη, προχθές, το Σάββατο το βράδυ. Το Δελτίο Τύπου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση. Αυτό, δεν άρεσε στον κ. Παπαπαναγιώτου και μου έστειλε μήνυμα στο messenger να μην ξαναγράψω τίποτα για τον Λαφαζάνη!
Έχω να πω τα εξής:
  1. Είμαι κάθετα και απόλυτα αντίθετη με τις θέσεις και την πολιτική τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και στα κοινωνικά και στα εθνικά θέματα! Του έχω ασκήσει δριμεία κριτική άπειρες φορές για τα έργα και τις ημέρες του… Κανένα όμως χρυσαυγίτικο φυρερίδιο δεν έχει το δικαίωμα να “αποδίδει δικαιοσύνη” με μπουνιές και κλωτσιές.
  2. Η πορεία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι μία πορεία γεμάτη αγώνες λαϊκούς και κοινωνικούς. Έχει αναμετρηθεί με την εξουσία, το χρήμα και τα συμφέροντα κι έχει βγει νικητής. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι αυτό που έλεγε ο πατέρας μου για τους τίμιους πολιτικούς: Διέσχισε μόνος του και υπερήφανα την έρημο της πολιτικής!
  3. Γνωρίζω ότι οι άπειροι φίλοι μου θα επιδοκιμάσουν την απόφασή μου και θα με ακολουθήσουν.

Τζοίλια Λιακοπούλου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here