Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

103

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τέσσερα άτομα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών , που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελός, που ξεπερνά τις -65.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής , στην Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών , που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία αλλά και ευρήματα, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019, συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε οικίες.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει συνολικά επτά (7) κλοπές σε οικίες και τρεις (3) απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων, ξεπερνά τις -65.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου , ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ