ΕΟΡΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» – ΦΩΤΟ

113

Την Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019  το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες εόρτιες ευχές του. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο  του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ ότι για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων μοιράσθηκαν περίπου 1.500 kg κρέατος και 6.000 kg τροφίμων μακράς διάρκειας και συνολικά για το έτος 2019 μοιράσθηκαν 38.670 kg τροφίμων.

Ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγκινητικούς, ως προς την προσφορά τους, εθελοντές της «Θεοπροσφοράς», Ιερείς και λαϊκούς. Εκ βάθους καρδίας τους ευχαρίστησε, γιατί όλοι μαζί από την ίδρυση της «Θεοπροσφοράς» στηρίζουν τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο τους και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να μην λείπουν από κανέναν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Επίσης, τους συνεχάρη για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία της «Θεοπροσφοράς» και ευχήθηκε με νόημα σύντομα να ξημερώσει η μέρα που κανένας συνάνθρωπός μας να μην έχει την ανάγκη αυτής της βοήθειας.

Οι Ιερείς, οι εθελοντές και εθελόντριες ευχήθηκαν με την σειρά τους υγεία και μακροημέρευση στον Μητροπολίτη μας και του έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς λαμβάνοντας ο καθένας ξεχωριστά από ένα καλάθι με εόρτιες ευλογίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ