Επίθεση της συριζάϊκης “Αυγής” κατά του ΚΚΕ -Ζητά μέτωπο κατά του φασιμού (και των ΑΝΕΛ;;;)

81
Μισή σελίδα αφιερώνει η «Αυγή» της Παρασκευής 30/11 για να συκοφαντήσει το ΚΚΕ, όπου μετά από πολλές μπούρδες, καταλήγει στο συμπέρασμα – μομφή στο Κόμμα, ότι «η πολιτική απέναντι στο φασισμό απαιτεί και ενηλικίωση» (!) 
 
Εξηγούμε: Ο αρθρογράφος θεωρεί «ανήλικο» το ΚΚΕ επειδή δεν συμπαρατάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά. 
 
Ποιοι είναι όμως οι …«ενήλικοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνουν τους μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές ενάντια στην ακροδεξιά; 
 
Είναι αυτοί που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς – εθνικιστές των ΑΝΕΛ! 
 
Αυτοί που φιγουράρουν κάθε τόσο σε παρελάσεις, εκκλησιαστικές δοξολογίες και στρατιωτικές ασκήσεις, σε ακριτικά νησιά και αλλού, μαζί με τους υπόδικους ναζί βουλευτές, χωρίς να ενοχλούνται από τις σβάστικες που είναι «χτυπημένες» στα μπράτσα τους. 
 
Αυτοί που υπουργοποίησαν και έκαναν γνωστά στο λαό πρόσωπα που σε άλλες συνθήκες θα έμεναν στο περιθώριο, σαν την Ρ. Μακρή, η οποία τώρα προπαγανδίζει τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σχολείων με εθνικιστικό περιεχόμενο, όπως στον Γέρακα. 
 
Αυτοί που αναπαράγουν αμάσητη την προπαγάνδα της ΕΕ, το δόγμα της εξίσωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό, εξωραΐζοντας τον πρώτο και θάβοντας τον δεύτερο. 
 
Αυτοί που με κάθε τρόπο «ξεπλένουν» τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και αποκαλούν τον Τραμπ, που στηρίχτηκε από την Κου Κλουξ Κλαν, «διαβολικά καλό»! 
 
Τέτοιοι τύποι παριστάνουν λοιπόν τους «ενήλικους» και έχουν το θράσος να κουνούν το δάχτυλο στο ΚΚΕ. 
 
Τέτοια «ενηλικίωση» δεν απέχει πολύ από τα …γεροντοξεμωράματα. 
 
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ότι ο αρθρογράφος της «Αυγής» σχεδόν παρομοιάζει τον Τσίπρα με τον Βελουχιώτη ή και τον Πλουμπίδη, κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι του επιτίθεται άδικα… Μωραίνει Κύριος…
 

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/12/blog-post_72.html#ixzz5YSOVUQvx

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here