Επίσκεψη Πιέτρη στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων

57

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, η παράταξη Κόρινθος 2014-2019 και συγκεκριμένα ο επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης και τα μέλη Δημήτρης Μπαφίτης και Γιώργος Δασκαλόπουλος, επισκέφθηκαν τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του τομέα των τεχνικών υπηρεσιών κύριο Μπάμπη Καμπούρη και συζητήθηκαν θέματα σχετικά του τομέα. Διεξοδικότερα αναφορά έγινε στο πλάνο των έργων κοινής ωφέλειας, ως προς την εξέλιξή τους εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας της πενταετίας.
Συζητήθηκαν τυχόν καθυστερήσεις αλλά και το χρονικό περιθώριο περάτωσης των έργων. Επιπροσθέτως αναφορά έγινε στην ανάγκη συνεργασίας με το διοικητικό συμβούλιο και στην κατάρτιση οικονομικής επιτροπής που θα αναλύει θέματα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής.
Μακροπρόθεσμο στόχο της παράταξης αποτελεί η άνοδος του βιοτικού επίπεδου των πολιτών με ταυτόχρονη ανάπτυξη των δομών της πόλης , ώστε αφενός να ικανοποιούν τις ανάγκες των δημοτών και αφετέρου την προσέλκυση τουριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here