Νέο επεισόδιο με Ρομά στο Νοσοκομείο Κορίνθου… ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για όλους η συμπεριφορά τους

113

Ένα πολύ δυσάρεστο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό εξελίχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας στο νοσοκομείο Κορίνθου σήμερα το απόγευμα από ομάδα ρομά.

Ειδικότερα μία ομάδα από τουλάχιστον δέκα ατόμων  επισκέφτηκε το νοσοκομείο με ένα παιδάκι που παρουσίαζε  υψηλό πυρετό.

‘Οπως ορίζει το πρωτόκολλο προστασίας του κορονοϊού , γονείς και παιδί εισήλθαν στο ειδικό διαμορφωμένο κοντέινερ για τις πρώτες εξετάσεις . Έως ότου όμως  να τους δοθεί η άδεια να εξέλθουν ,οι ανυπόμονοι και ανεύθυνοι γονείς με συνοδεία τους υπόλοιπους της ομάδας που βρισκόντουσαν εκτός χώρου, άρχισαν να φωνάζουν προκειμένου να φύγουν από το κοντέινερ (δίχως καμία προφύλαξη)  .

Κατάφεραν παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να βγουν στον προαύλιο χώρο και να περιφέρονται έως ότου να τους μαζέψουν για άλλη μια φορά αστυνομικά όργανα της ομάδας ΔΙΑΣ  που ειδοποιήθηκαν .

Δεν γνωρίζουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα και από τι νοσεί το παιδάκι,  αλλά από μόνο του το συμβάν δείχνει την ανευθυνότητα αυτών των ανθρώπων και το πως μπορούν  να διαδώσουν τον κορονοϊό αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα περιορισμού στους καταυλισμούς που διαμένουν  .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ