Επιτρέπονται οι ατομικές παρελάσεις μέσα στο σπίτι… “παρελαύνουμε σπίτι”

195

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι πολίτες παρελάσεις μέσα στο σπίτι εφόσον το επιθυμούν επιβεβαίωσε η κυβέρνηση με αφορμή την κατάργηση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν οι πολίτες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις ατομικά ή με ολόκληρη την οικογένεια μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι», διευκρινίζοντας όμως ότι ο αριθμός των παιδιών που θα παρελάσουν και των συγγενών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα είκοσι άτομα, και θα πρέπει να είναι σε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον.

 

«Αυτή την επέτειο #παρελαύνουμε_σπίτι» έγραψε λίγο αργότερα στο τουίτερ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι οι παρελάσεις στο σπίτι είναι καλή ιδέα για να τονωθεί το φρόνημα των πολιτών εν μέσω της πανδημίας.

«Οι πολίτες μπορούν για παράδειγμα να κάνουν διαγραμμίσεις στο σαλόνι με ρολά χαρτί που έχουν ακόμα από την καραντίνα, ενώ μπορούν να καθίσουν την γιαγιά ή τον παππού σε μια αυτοσχέδια εξέδρα, όπως αυτή που κάθονται οι επίσημοι στις παρελάσεις» είπε.

Τέλος, όπως επεσήμανε, με την μέθοδο αυτή όλοι οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιδί τους σημαιοφόρο, ωστόσο διευκρίνισε ότι αν στην οικογένεια υπάρχει παραπάνω από ένα παιδί, προτεραιότητα θα έχει αυτό που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

πηγή-/tovatraxi.com

Το παραπάνω είναι ένα  χιουμοριστικό κείμενο από την σελίδα toVatraxi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ