Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο: Όταν στον βούρκο μαλώνουν τα βουβάλια…την πληρώνουν τα βατράχια

592

Όταν στον Βούρκο(Ελληνικό ποδόσφαιρο) τσακώνονται τα Βουβάλια(ΕΠΟ, και Πολιτεία) την πληρώνουν τα Βατράχια(Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι συντελεστές του).

Δυστυχώς στην πρώτη ξεκάθαρη χρονιά μετά την πανδημία του covid-19 που το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του έρχονται ΕΠΟ και Πολιτεία να βάλουν φρένο και να αποθαρρύνουν τους τελευταίους «ρομαντικούς» παράγοντες προπονητές ποδοσφαιριστές που θέλουν να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ στην Ελλάδα.

Η απόφαση της ΕΠΟ να σταματήσει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα το μόνο που κάνει είναι να ικανοποιεί την υστεροφημία των ανθρώπων στο ΓΟΥΔΙ και να δείχνει ότι το χάσμα με τον Υφυπουργού  Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να μεγαλώνει, αλλά και αυτός σαν άλλος Ιούλιος Καίσαρας δηλώνει και κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο λέγοντας:  «Ούτε Μητρώο αποδέχεται ο πρόεδρος ΕΠΟ, ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ποδοσφαιρικών σωματείων, ούτε υποχρέωση Περιφερειών να εκδίδουν άδειες αγώνων!
Έτσι είναι όταν… ονειρεύεται πως ο λόγος του είναι ο νόμος! Οι μάσκες έπεσαν!

Εντάξει κύριοι μας πείσατε και οι δύο είστε δυνατοί όμορφοι ωραίοι νοιάζεστε για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο(εδώ γελάνε).

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο Πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη κάτι απλό και να τους προτρέψουμε σε κάτι.

Τους παράγοντες που πληρώνουν, τους ποδοσφαιριστές . προπονητές και τους φίλαθλους των Ερασιτεχνικών Σωματείων τους αφουγκράζεστε καθόλου , ή είστε χωμένοι στα γραφεία σας και τον μόνο που πάτε να κάνετε είναι να διώξετε και τους τελευταίους από τον χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου?

Να σας προτρέψουμε σε κάτι ?

Κάντε μία βόλτα στις κατά τόπους ΕΠΣ και ακούστε τους παράγοντες και όλους τους εμπλεκόμενους τι λένε για όλα αυτά?

Να σας πω εγώ τι θα εισπράξετε?

Κράξιμο, Γιούχα, άντε και στην καλύτερη ένα “ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΕΠΟΧΗΣ” και ένα μεγάλο μειδίαμα και για τους ΔΥΟ σας γιατί απλά ΣΤΕΡΕΙΤΕ από όλους αυτούς την χαρά της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και του ΣΑΒΒΑΤΟΥ για να ικανοποιήσετε την υστεροφημία και να πείτε  ότι ό ένας υπερίσχυσε του άλλου.

Σοβαρευτείτε σύντομα και αποφασίστε με γνώμονα το καλό του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ αυτό μόνο κύριε υπουργέ και πρόεδρε της ΕΠΟ.

πηγή- dinataathlitika.gr