Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Απαιτούμε την καταδίκη του φασισμού και της Χρυσής Αυγής

108

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου απαιτεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη την καταδίκη του Ναζιστικού Μορφώματος της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την αιματηρή επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ και του Κ.Κ.Ε, τους ξυλοδαρμούς και τις επιθέσεις κατά των μεταναστών.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου ενώνει τη φωνή του με όλους εκείνους που ζητούν την κάθαρση, εναντιώνονται και συγκρούονται με όλες τις φασιστικές πρακτικές και νοοτροπίες , με τάγματα εφόδου, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν για να επιβάλλουν τις θέσεις και τις αντιλήψεις τους.

Το αποτέλεσμα της δίκης της Χ.Α εκτός από δικαίωση για τους συγγενείς του Παύλου Φύσσα και όλων των θυμάτων , θα κρίνει την ποιότητα και την ουσία της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Είναι χρέος της Δικαιοσύνης απέναντι στην Ελληνική Δημοκρατία αυτά τα μορφώματα να εξαφανιστούν από το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου στηρίζει τις εκδηλώσεις των σωματείων στις 7/10/20 ημέρα έκδοσης της δικαστικής απόφασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ