Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας

100

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και φέτος η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιου του Σ.Π.Α.Μ.Α.Ν.Κ. , την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00, στο ζεστό και όμορφο, φιλόξενο χώρο «Θέατρο» – Πλατεία Αγ. Άννας, με θέα τον Κορινθιακό.

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ αυτής της εκδήλωσης

Ευχαριστούμε όσους και όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον πατέρα Χρήστο Ιωαννίδη που κάθε χρόνο είναι κοντά μας και ευλογεί την Βασιλόπιτα, με το λόγο και τις ευχές του.

Το επίτιμο ιδρυτικό μέλος  Δρ. Καλλισθένη Φαρμάκη (αιματολόγος) που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται, μας βοηθάει με τις γνώσεις και την εμπειρία της και δίνει το δυναμικό παρών της σε κάθε δράση μας.

Την Δρ. Ιωάννα Τζούμαρη υπεύθυνη της Μονάδας μας, που με ανθρωπιά ,αγάπη και ευαισθησία δίνει εδώ και χρόνια το δικό της αγώνα με ώρες δουλειάς, φροντίζει να μας παρέχει την καλύτερη, εξατομικευμένη θεραπευτική αγωγή, την οργάνωση και  καλή λειτουργία της μονάδας και τον Δρ. Ιωάννη Ντέρο.

Την Δρ. Χριστίνα Παππά (διευθύντρια της Αιμοδοσίας), τις νοσηλεύτριες της Μονάδας μας  Καίτη Κορδόση (προϊσταμένη τμήματος), Πόπη ΜαυροκορίδηΓεωργία Γιώργα.

Ευχαριστούμε ολόψυχα, όλα σχεδόν τα μέλη μας, τους φίλους και τις οικογένειές τους, που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά μας.

 Η αγάπη και η στήριξη σας προς το Σύλλογο, μας δίνει τη δύναμη, τη διάθεση και την ενεργητικότητα να υλοποιήσουμε όλους τους σκοπούς και στόχους μας και ευελπιστούμε για την παρουσία σας και στις επόμενες εκδηλώσεις.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους καταστηματάρχες της πόλης και της περιοχής μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στήριξαν ώστε η λαχειοφόρος μας αγορά να είναι πλούσια.

    Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     

Διαμαντίδης Δημήτριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ