ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

94

Χρήστος Βλαχοπάνος

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α Κορινθίας που προσήλθαν στις κάλπες κ’ με την ψήφο τους στήριξαν το συνδικαλιστικό κίνημα, κάνοντάς μας πιο δυνατούς σε τοπικό κ΄ σε Πανελλαδικό επίπεδο, μιάς και για πρώτη φορά, εξαιτίας της συμμετοχής μας θα συμετάχουν στις εργασίες της ομοσπονδίας μας 6 συνάδελφοι.

Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους που με την ψήφο τους έδωσαν στο ψηφοφοδέλτιο τηςΕ.Κ.Α.Μ μεγάλη και καθαρή νίκη γεμίζοντάς μας με υγιές και δημιουργικό άγχος με την υπόσχεση ότι εγώ και οι συνεργάτες που θα συμμετέχουμε στο Δ.Σ να είμαστε δίπλα στο οποιοδήποτε μέλος μας, όποια στιγμή και να ζητηθεί.

Θέλουμε  να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε, αλλά και αυτοί που δεν μας επέλεξαν να είναι ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές μας στο τέλος της θητείας μας.

Από τη σελίδα αυτή θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιούς μου που εξέθεσαν τον εαυτό τους, ανεξάρτητα αν εξελέγησαν ή όχι κ’ να εκφράσω τη βαθιά  ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στουςυποψήφιους κ’ της υποψήφια της παράταξής μας Ε.Κ.Α.Μ για τον έντιμο αγώνα που κάναμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για πρόεδρο της ένωσης.

Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ επίσης τον Αντώνη το ΧΟΥΡΣΑΛΑ για την πρωτιά του και τον αγώνα του, καθώς επίσης και τον Δημήτρη το ΛΙΑΚΟ και τον Παναγιώτη τον ΤΡΙΜΗ που τόσα άκουσαν για την επιλογή τους.

Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά……. σχετικά με την ενότητα των συναδέλφων για διχασμό και ένταση μεταξύ των παρατάξεων….
ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΥΣ…..
Το κλίμα στο Εργατικό κέντρο θύμιζε γιορτή χωρίς βέβαια τα απαραίτητα πειράγματα.!!!!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ είναι μία, ο στόχος όλων μας είναι το καλό του συναδέλφου μας, κ’ η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί με τις διφωνίες μας κ΄ τις συμφωνίες μας.

Τελειώνοντας θέλω να πω στο φίλο μου και μέχρι την Κυριακή ‘’αντίπαλό μου’’ Χρήστο ΠΙΠΙΛΟ και στα άτομα του ψηφοδελτίου του ότι

‘’ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ’’

Συγχαρητήρια στο Α.Σ.Ε.Α.Κ και στους νεοεκλεγέντες του συμβουλίου.

Πλέον όλοι μαζί χωρίς εγωισμούς κ’ διαξιφισμούς να δουλέψουμε για το καλό όλων των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Κορινθία.

πηγή-korinthosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ