Ζητάει και τα “ρέστα” για το ασανσέρ ο Τατούλης…!

72

 Αντί να απολογηθεί επειδή για εννέα χρόνια στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη δεν υπήρχε πρόσβαση για ΑΜΕΑ, η “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη επιτίθεται στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την κατασκευή ασανσέρ.

Κατά την προσφιλή της τακτική η “Νέα Πελοπόννησος” πετάει την μπάλα στην κερκίδα χρησιμοποιώντας επιθετική γλώσσα και σχολιάζοντας ό,τι την βολεύει. Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση κατηγορεί τον κ. Νίκα επειδή δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Νέας Πελοποννήσου”: “Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κ. Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη, δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη “θεατρική παράσταση” με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες. Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα η πολιτική εκμετάλλευση του κ. Νίκα. Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντριά του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως “σταρ του σινεμά” για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.

Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας! Μίλησε για σας ο κ. Κυμπουρόπουλος, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον δήμαρχο της πόλης. Τώρα θυμηθήκατε τα ΑΜΕΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου”.

πηγή- eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ