«Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη» – Η Ράνια Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ

38
Η κυρία Αντωνοπούλου, λοιπόν, της οποίας έκανε δεκτή την παραίτηση το Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας να δείξει πόσο δεν σηκώνει τέτοιου είδους ζητήματα, απέκτησε ξανά την πολιτική εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και θα είναι μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης , το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Ας θυμηθούμε λίγο παραπάνω την υπόθεση της κυρίας Αντωνοπούλου. Το Μέγαρο Μαξίμου είχε βγάλει την εξής ανακοίνωση, όταν προέκυψε το θέμα και η τότε αναπληρώτρια: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της». Το θέμα είχε δημοσιοποιηθεί και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την τότε αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας  το επίδομα ενοικίου 12.000 ευρώ το χρόνο.
Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπροσώπος, Δημήτρη Τζανακόπουλου, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα υποστήριξε ότι  «ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αν. υπουργό (σ.σ. την Ρ. Αντωνοπούλου). Τής μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Και, από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη δική της τοποθέτηση». Ακολούθησε η τοποθέτηση της αναπλ. υπουργού Εργασίας (διαβάστε εδώ την τοποθέτηση και αναλυτικότερα στοιχεία σχετικά για το θέμα) και στη συνέχεια η ανακοίνωση από το Μαξίμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here