Η αποκάλυψη για τον Σάκη Μπουλά. Τι έκανε μετά την πρώτη χημειοθεραπεία;

84

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, αλλά όσοι τον γνώρισαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί του τον θυμούνται πάντα με αγάπη.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Βασίλης Θωμόπουλος. Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και αποκάλυψε πολλά πράγματα για τον ηθοποιό από την εποχή της σειράς «50-50», τα οποία δε γνωρίζαμε.

«Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας! Αν μια γυναίκα έσκυβε και φαινόταν λίγο… περίεργα, ο Σάκης γύρναγε το κεφάλι από την άλλη. Ήταν ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, κομψός, λεπτός, προσεκτικός, να μην σε στεναχωρήσει, να μην σε προσβάλλει. Κάθε μέρα έφερνε πράγματα. Είχε τη συνήθεια να ψωνίζει κάθε μέρα πράγματα. Και έφερνε στα παιδιά, παπούτσια, μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια, δώρα συνέχεια… Στα κορίτσια λουλούδια! Ο Σάκης όταν έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία, έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε και αγόρασε καρέκλες, χαρωπός, γελαστός και χαριτωμένος…

Πηγαίναμε σπίτι να του κάνουμε παρέα, γιατί πια είχε καταλάβει ότι θα έχει να περάσει έναν δρόμο δύσκολο, και δεν είχαμε που να κάτσουμε. Ο Σάκης ζούσε στο σπίτι μόνος του και είχε έναν καναπέ για την πάρτη του γιατί δεν πήγαινε κανείς στο σπίτι του. Επειδή ήξερε πολύ καλά τα ιατρικά, ο Σάκης το έπιασε με το χέρι του, έτσι το κατάλαβε. Το έπιασε με το χέρι του, είδε ότι κάτι δεν πάει καλά κι έτσι πήγε στον γιατρό. Ήταν ο πρώτος ασθενής, κατά τον γιατρό, που τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει σεξ», είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

madta

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here