Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για το Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά!

145

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης  ο Αργύρης Αγγέλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για το πετυχημένο σίριαλ του Mega «Παρά Πέντε» 14 χρόνια μετά.

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σειρά.

Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα».

Λίγο αργότερα, συγκινήθηκε, περιγράφοντας τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Η απώλεια των ανθρώπων που μας φέρνουν στη ζωή είναι ίσως το πιο σκληρό συναίσθημα που θα βιώσει κάποιος. Τουλάχιστον από τα συναισθήματα που ξέρεις ότι θα έρθουν κάποια στιγμή και δε μπορείς να τ΄αποφύγεις. Ο Αργύρης Αγγέλου έχασε πριν από 5 περίπου χρόνια και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη γι΄αυτή την απώλεια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Μετά Τα Μεσάνυχτα και περιέγραψε την ημέρα που πέθανε ο πατέρας του, αλλά και πόσο τον βοήθησε το γεγονός ότι την επόμενη μέρα δούλευε και μπόρεσε να δεχτεί τη στοργή που είχε ανάγκη.

Ο Αργύρης Αγγέλου εξήγησε ότι ο τρόπος που συνέβη θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Να είναι καλά η αδερφή μου, τον φρόντισε και η μαμά μου, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί. Είχε καρκίνο. Αυτό είχε μια πορεία και από ένα σημείο και μετά βλέπεις να έρχεται το τέλος. Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση.

Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας εκείνο το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο αυτό. Πως δένεται μια οικογένεια. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή.

Ήρθαν φίλοι και συγγενείς να μας συμπαρασταθούν. Ο μπαμπάς έφυγε στο σπίτι. Ζήσαμε όλο αυτό που συμβαίνει στην περιφέρεια. Τον χαιρετήσαμε, τον ξενυχτήσαμε, παρανοϊκές καταστάσεις. Πηγαίνεις από το γέλιο στο κλάμα. Την επόμενη μέρα είχαμε παράσταση και θυμάμαι με πήρε ο παραγωγός και μου λέει «θες να ακυρώσουμε αύριο;»».

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ