Η Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα» παρουσιάζει το έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους»

111

Η Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα» παρουσιάζει τη μακροβιότερη παράσταση όλων των εποχών στην Ελλάδα «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Για 6 ημέρες το Θέατρο του Δημαρχείου θα υποδεχθεί όλους εκείνους που θέλουν να αποχαιρετήσουν τη διάσημη πιανίστρια Αμαλία Τσαλίκογλου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της.

Τέσσερα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία εκείνη την ημέρα κι όλα είχαν κίνητρο για το φόνο. Ποιος τη σκότωσε; Αυτό θα το κρίνετε εσείς! Δεν έχετε παρά να δείτε την παράσταση, να παρατηρήσετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια, να αποκαλύψετε τα ψέματα και να λύσετε το μυστήριο. Είναι ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, η βοηθός πιστολάκι, η αριστοκράτισσα ή ο παλαιοπώλης; Ή μήπως έχουμε να κάνουμε με κάποια συνομωσία;

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου-Παναγιώτη Δουβή και Ντίνου Μπεζιργιάννη, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Βιβή Ασπρούδη. Η Νάνσυ, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Ντίνος κι η Κλαίρη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για περίπου 150’ στη σκηνή και υπόσχονται να σας «τρελάνουν»! Όπως κάθε χρόνο, η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται σίγουρα για μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Υ.Σ. Η οικογένεια της εκλιπούσας θα δεχθεί συλλυπητήρια στο Θέατρο του Δημαρχείου κατά τις ημέρες Σάββατο 7, Κυριακή 8, Δεύτερα 9, Τετάρτη 11, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου στις 20.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ