Κατερίνα Μουτσάτσου: Κολλήσαμε όλοι στην οικογένεια κορωνοϊό

28

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη πως πριν λίγο καιρό κόλλησαν όλοι στην οικογένεια κορωνοϊό. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους νόσησαν τον Φεβρουάριο.

Στο Happy Day μίλησε μέσω skype ζωντανά από το Λος Άντζελες η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε πως νόσησαν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους, κόλλησαν κορωνοϊό τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός και οι τρεις του είχαν όλα τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού, αλλά δεν έκαναν ωστόσο το τεστ.

Πως κόλλησε τον κορωνοϊό η Κατερίνα Μουτσάτσου και η οικογένεια της

«Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here