Η νέα γενιά που συμμετέχει στα κοινά επιλέγει στο Δήμο Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη-φωτό

114

Η νέα γενιά που αν και αδικήθηκε, δεν εγκαταλείπει και αγωνίζεται.Η νέα γενιά που συμμετέχει στα κοινά για να παραδώσει κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβε.Με το πείσμα, την τόλμη και την ενέργεια τους, την πίστη τους στον τόπο μας, έχουν κερδίσει το σεβασμό μου και την ευγνωμοσύνη μου για την υπερπροσπάθειά τους. Με εμπνέουν και με δυναμώνουν! Σας ευχαριστώ!#pelopidas

Ιωάννα Κοσμά – Φιλόλογος (37):Αναγνωρίζω την πορεία του μέχρι σήμερα, το έργο που παράγει ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, και βεβαίως την προσφορά του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Πάνω απ’ όλα αναγνωρίζω και σέβομαι την εντιμότητα και την ακεραιότητα του.

Σοφία Σκούρτη- Φιλόλογος (23):Επιλέξτε τον για το ισχυρό αίσθημα καθήκοντος που τον διακατέχει απέναντι στη νέα γενιά!

Ιωάννης Τσάκωνας- Διοικητικός Υπάλληλος (35):Είναι πολιτικός υψηλού επιπέδου, σέβεται, ακούει, αξιολογεί, μάχεται, είναι ευγενικός, αξιόπιστος, αληθινός και ξέρει τον τρόπο για να εξελίξει τον δήμο μας.

Κωνσταντίνος Πανουργιάς – Ελεύθερος Επαγγελματίας (39):Ο λόγος που διάλεξα τον συγκεκριμένο συνδυασμό και τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο είναι γιατί στο πλευρό του προσδοκούμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλο το Δήμο μας και να δουν πρόοδο όλοι οι συνδημότες μας!

Βασιλική Ρούσση (Ρούκουνα) – Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης  (25):Η παραμέληση της περιφέρειας του Δήμου μαςπρέπει να σταματήσει εδώ. Λιγότερα λόγια, σκληρή δουλειά, πραγματικό αποτέλεσμα. Με Δήμαρχο τον έμπειρο και αποτελεσματικό, Πελοπίδα Καλλίρη, η εξέλιξη σε όλη την επικράτεια θα γίνει πράξη.

Αντώνης Φλέσσας – Επιχειρηματίας/Κτηνοτρόφος (33):Ένας νέος οικογενειάρχης, δεν μπορεί παρά να έχει όραμα για το μέλλον. Και το μέλλον μας πρέπει να βασιστεί σε μια κοινωνία δικαιοσύνης, με γνώμονα την ασφάλεια , την υγεία  και το δικαίωμα στην εργασία. Η πορεία και το βιογραφικό του κ. Καλλίρη είναι εγγύηση για τη διασφάλιση αυτών των αρχών. Για έναν σύγχρονο και ανταποδοτικό Δήμο.

Πέγκυ Πουρνάρα – Νοσηλεύτρια (27):Το ρεαλιστικό και στοχευμένο Πρόγραμμα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ειδικά για την Κοινωνική Πολιτική και την Υγεία, το προεκλογικό πολιτικό επίπεδο του Συνδυασμού, και η ταπεινότητα και αμεσότητα του ικανού και αποτελεσματικούΑντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Πελοπίδα Καλλίρη, είναι οι λόγοι για τους οποίους συμμετέχω με αυτή την ομάδα σε έναν γνήσιο αγώνα για το καλό του τόπου μας.

Θεόδωρος Βλάσσης – Ποδοσφαιριστής/ Ιδιωτικός Υπάλληλος(31): Η νέα γενιά αγωνίζεται για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι δεδομένα. Από αγάπη για τον τόπο μου και από πείσμα για να πετύχουμε τα καλύτερα που μας αξίζουν, αγωνίζομαι και εμπιστεύομαι για μπροστάρη τον Πελοπίδα Καλλίρη για τον ειλικρινή σεβασμό του στη νέα γενιά.

Γεώργιος Παγιάτης – Ιδιωτικός Υπάλληλος  (33): Ένας πετυχημένος Οικονομολόγος που εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα, διοίκησε με επιτυχία και αποτέλεσμα το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και σε κυβερνητικές θέσεις, είναι δεδομένο ότι έχει την εμπειρία και την ικανότητα να ενεργήσει ως Δήμαρχος για την ενίσχυση της πραγματικής τοπικής οικονομίας. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

ΕλεονώραΚάπη – Ιδιωτική Υπάλληλος/ProjectManager (35):Συμμετέχω στα κοινά για να προσφέρω στον τόπο μου με όσα εφόδια απέκτησα από την επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή μου. Κριτήριο επιλογής σε επίπεδο Συνδυασμού και επικεφαλής είναι η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα για τη Διοίκηση του τόπου μας. Ναι, ο Πελοπίδας και η ομάδα μας ξέρει, θέλει και μπορεί να κάνει πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη!

Κατερίνα Καραβά – Ιδιωτική Υπάλληλος (31) :Κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα που βασίζεται –μεταξύ άλλων-στη συλλογική ευφυία των πολιτών, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση, τη θεσμική ενθάρρυνση και στα δίκτυα εθελοντισμού, είναι δεδομένο ότι θα πετύχει. Ο Πελοπίδας Καλλίρης είναι ο καταλληλότερος για να υλοποιήσει ως Δήμαρχος το Πρόγραμμά μας.

Μαρίνα Γεώργαρη – Δασοπόνος (25):Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του πλευρό του κ. Καλλίρη διότι θέτει ρεαλιστικούς στόχους και δίνει ευκαιρίες σε νέα άτομα που έχουν όραμα για τον τόπο μας. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του κάνουμε πράξη το αυτονόητο.

Ευαγγελία Στελέτου – Ιατρός (27):Αφιερώθηκα στην Ιατρική λόγω της αγάπης μου για τον Συνάνθρωπό μου. Η ειλικρινής αγάπη και ευαισθησία του Πελοπίδα Καλλίρη για τους συντοπίτες μας, με τη διαμόρφωση και υλοποίηση πρωτίστως ανθρωποκεντρικών πολιτικών, αποτελεί για μένα τον βασικότερο παράγοντα που καθορίζει την απόφασή μου να αγωνιστώ μαζί του για τον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ